NORGES OFFISIELLE LOKALMATPORTAL

Kvalitetssikret lokalmat for profesjonelle innkjøpere

Registrer deg!

For produsenter

  • Registrer deg og vis frem dine produkter og din bedrift. Trykk på "mer informasjon" for å se hvilke produkter som kan registreres.

Mer informasjon

Registrer som produsent

For innkjøpere

  • Registrer deg som innkjøper og få full tilgang til lokalmat fra hele Norge. Trykk "mer informasjon" for priser og betingelser.

Mer informasjon

Registrer som innkjøper

Nye produkter

Skudenes Bryggeri

Capo Leskedrikk

Capo er en appelsin leskedrikk uten kullsyre. Capo er en appelsin leskedrikk uten kullsyre.

Gå til produkt

MikroMeyer

LYSEREN - BLONDE

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper. En Blonde for de late, lyse dagene. En ganske enkel maltseng, balansert humling og et typisk gjærpreg gjør ølet lyst, forfriskende og godt for ganer som ikke orker de mer humlekraftige ølvariantene. Flaska er spesialdesignet for flate håndløpere på hytterekkverk ved innsjøen vår.

Gå til produkt

MikroMeyer

FOSSUM - PALE ALE

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper. En amerikansk pale ale, brygget med stort engasjement og humlefokus. Her finner du Simcoe, Amarillo, Ahtanum, Citra og Cascade - alle sammen suverene representanter for de amerikanske humleprodusentene. Ølet er lyst, fruktig og akkurat passe bittert. Så veit du hva du skal gjøre når du er ferdig med rensing av takrenner og maling av rekkverk.

Gå til produkt

Stolt Bryggeri AS

Energisk Ipa

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper. Amerikansk IPA brygget med amerikansk humle av tropisk karakter

Gå til produkt
Se flere