NORGES OFFISIELLE LOKALMATPORTAL

Kvalitetssikret lokalmat for profesjonelle innkjøpere

Registrer deg!

For produsenter

  • Registrer deg og vis frem dine produkter og din bedrift. Trykk på "mer informasjon" for å se hvilke produkter som kan registreres.

Mer informasjon

Registrer som produsent

For innkjøpere

  • Registrer deg som innkjøper og få full tilgang til lokalmat fra hele Norge. Trykk "mer informasjon" for priser og betingelser.

Mer informasjon

Registrer som innkjøper

Nye produkter

Tromspotet

Asterix

Asterix er rød i skallet og har en svak gul kjøttfarge. Den er en ettertraktet matpotet, men er opprinnelig utviklet som en pommes-frites sort. Asterix er rød i skallet og har en svak gul kjøttfarge. Den er en ettertraktet matpotet, men er opprinnelig utviklet som en pommes-frites sort.

Gå til produkt

Tromspotet

Troll

Troll er en norsk sort, godkjent i 1981. Troll har skikkelig potetsmak, og er en "traust" potet, dvs melen. Troll er en norsk sort, godkjent i 1981. Troll har skikkelig potetsmak, og er en "traust" potet, dvs melen.

Gå til produkt

Tromspotet

Målselvnepe fra Nord-Norge

Målselvnepe har en søtlig og mild nepesmak og dyrkes kun nord for polarsirkelen. Her er vekstvilkårene - kjølig klima og lys døgnet rundt, helt ypperlige! Målselvnepe har en søtlig og mild nepesmak og dyrkes kun nord for polarsirkelen. Her er vekstvilkårene - kjølig klima og lys døgnet rundt, helt ypperlige!

Gå til produkt

Valdresmeieriet AS

VALDRESBETA

Salatosten Valdresbeta er ein marinert fetaost-type i terningar, krydra med ramslauk. Salatosten Valdresbeta er ein marinert fetaost-type i terningar, krydra med ramslauk.

Gå til produkt
Se flere