
Alt på stell
Vi krever at produsenten som skal stå hos oss, skal ha alt på stell. De skal ha gjort egenrevisjon og dermed bekreftet at de følger norske krav til trygg matproduksjon. Grunnen til det er enkel, i Norge har vi en forventning om at all mat er trygg. Alt på stell er også navnet på oblatet vårt som produsentene kan bruke for å synliggjøre at de bruker lokalmat.no som verktøy for å dokumentere trygg mat.
Les mer om trygg mat og Lokalmat.noSe alle produsenter og produkter som er registrert pa Lokalmat.no
Kurs og rådgiving
Norges kompetanseplattform for lokale produsenter av norsk lokalmat
Om Lokalmat.no
Ønsker du å levere eller kjøpe trygg lokalmat? Registrer deg eller ta egenrevisjon på Lokalmat.no

Kurs inn her
Ønsker du å levere eller kjøpe trygg lokalmat? Registrer deg eller ta egenrevisjon på Lokalmat.no. En selgende inngangstekst her.
Les merNye produkter

Lynghonning frå Sotra 250g
Lynghonning hausta frå kystlyngheiene på Sotra /Øygarden. Mest frå røsslyng, men også frå klokke- og purpurlyng. 20 glas pr. eske

kalvesuss
Kalvesuss er et produkt med tradisjoner i vest-agder. Det er hovedsakelig oppkvernet kalvekjøtt med noe svor fra svin.

Kjøtt av frilandsgris
hel eller halv gris leveres som helt slakt eller oppdelt etter kundens ønske og vakumpakket