NORGES OFFISIELLE LOKALMATPORTAL

Søk blant over 1800 unike mat- og drikkeprodukter fra hele landet

Registrer deg!

For produsenter

  • Registrer deg og vis frem dine produkter og din bedrift. Trykk på "mer informasjon" for å se hvilke produkter som kan registreres.

Mer informasjon

Registrer som produsent

For innkjøpere

  • Registrer deg som innkjøper og få full tilgang til lokalmat fra hele Norge. Trykk "mer informasjon" for priser og betingelser.

Mer informasjon

Registrer som innkjøper

Nye produkter

Fjåk sjokolade

70% mørk reinsdyrlav & tyttebær

Aromatisk mørk sjokolade med toner av kirsebær og sitrus. Smaksatt med Nordiske høstbær og håndplukket reinsdyrlav fra Hardangervidda. Aromatisk mørk sjokolade med toner av kirsebær og sitrus. Smaksatt med Nordiske høstbær og håndplukket reinsdyrlav fra Hardangervidda.

Gå til produkt

Fjåk sjokolade

70% mørk Brasil

En kraftig mørk sjokolade med jordtoner og en delikat smak av honning og tobakk. En kraftig mørk sjokolade med jordtoner og en delikat smak av honning og tobakk.

Gå til produkt

Fjåk sjokolade

70% mørk Madagaskar

Aromatisk mørk sjokolade med en karakteristisk smak av sitrus og mørk kirsebær. Aromatisk mørk sjokolade med en karakteristisk smak av sitrus og mørk kirsebær.

Gå til produkt

Lillehammer Bryggeri AS

HAMMONDS PILS 0,33 LITER

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper. Hammonds Pils er brygget på håndverksmessig vis etter inspirasjon fra Tsjekkisk byggetradisjon, inneholder vann fra elven Frya, byggmalt, humle og gjær.

Gå til produkt
Se flere