NORGES OFFISIELLE LOKALMATPORTAL

Kvalitetssikret lokalmat for profesjonelle innkjøpere

Registrer deg!

For produsenter

  • Registrer deg og vis frem dine produkter og din bedrift. Trykk på "mer informasjon" for å se hvilke produkter som kan registreres.

Mer informasjon

Registrer som produsent

For innkjøpere

  • Registrer deg som innkjøper og få full tilgang til lokalmat fra hele Norge. Trykk "mer informasjon" for priser og betingelser.

Mer informasjon

Registrer som innkjøper

Nye produkter

Rørosbaker’n AS

Røros Flatbrød karve

Røros Flatbrød med karve er takkestekt, grovt og sprøtt, og har en tykkelse som gjør det lett å smøre. Røros Flatbrød med karve er takkestekt, grovt og sprøtt, og har en tykkelse som gjør det lett å smøre.

Gå til produkt

Rørosbaker’n AS

Røros Flatbrød tyttebær

Røros Flatbrød med tyttebær er takkestekt, grovt og sprøtt, og har en tykkelse som gjør det lett å smøre. Røros Flatbrød med tyttebær er takkestekt, grovt og sprøtt, og har en tykkelse som gjør det lett å smøre.

Gå til produkt

Rørosbaker’n AS

Røros Flatbrød med ramsløk

Røros Flatbrød med ramsløk er takkestekt, grovt og sprøtt, og har en tykkelse som gjør det lett å smøre. Røros Flatbrød med ramsløk er takkestekt, grovt og sprøtt, og har en tykkelse som gjør det lett å smøre.

Gå til produkt

Rørosbaker’n AS

Røros Flatbrød Økologisk

Røros Flatbrød økologisk er takkestekt, grovt og sprøtt, og har en tykkelse som gjør det lett å smøre. Røros Flatbrød økologisk er takkestekt, grovt og sprøtt, og har en tykkelse som gjør det lett å smøre.

Gå til produkt
Se flere