Logg inn på revisjonssystemet som ny produsent
- Som ny produsent er det hele ganske enkelt. Gå til denne siden: innlogging og trykk på glemt passord. Lokalmat.no har allerede opprettet en bruker for deg, men du må sette et passord for å kunne logge inn.
- På neste side er det viktig at du først velger "personlig bruker" før du legger inn eposten, eller mobilnummeret du bruker på lokalmat.no. Følg deretter instrusjonene for å lage et nytt passord
- Når du har fått opprettet nytt passord, velger du å logge inn på KSL.
- Deretter logg inn med epost eller mobilnummer.
Eksisterende bruker
- Dersom du logger inn med BankID kan du gå hit: https://minside.ksl.no/login og logge inn med BankID
- Dersom du logger inn med epost eller mobilnummer kan du gå til denne siden
Å fylle ut revisjonen
Egenrevisjonen har på de fleste spørsmål tre alternativer. Ja, nei, eller ikke aktuelt.
- Ja da er alt i orden, det er likevel slik at på mange spørsmål kreves det dokumentasjon, du kan da enten laste opp dokumentasjon som bekrefter at du har svart korrekt. Eller så kan du beskrive hvor dokumentasjonen befinner seg, for eksempel i kapittel 13 i HMS permen.
- Nei, da er ikke alt i orden, og du må opprette et avvik, dette er ikke farlig, men en bra ting. Du har funnet et forbedringsområde og revisjonen har virket som den skal. Opprett et avvik og sett en dato for når avviket skal være lukket. Om du ikke har lukket avviket innen fristen følges du opp.
- Ikke aktuelt, er ikke spørsmålet aktuelt for din bedrift? Da velger du dette alternativet. Gjelder ofte enkeltmannsforetak på spørsmål om alle ansatte har arbeidsavtaler, eggprodusent på spørsmål om varmebehandling og lignende.
Lykke til!