Enklere for deg som produsent:
- Bli mer synlig for potensielle kjøpere
- Oppdater egen profil på en rask og enkel måte
- Fortell historien - få frem det unike
- Dokumenter krav fra kjøper og myndigheter på en enkel måte
Enklere for deg som er innkjøper
- Finn alt om lokalmat samlet på ett sted
- Søk på hva som produseres i nærområdet eller hva som er i sesong
- Sjekk næringsinnhold og allergener i produktene
- Finn epd-nummer
- Finn ut hvilken grossist som fører produktet og hvilke størrelser som finnes på forpakning
- Få dokumentasjon på mattrygghet, HMS o.l.
Hvem kan registrere seg?
Produsenter av lokalmat; mat- og drikkevarer med en lokal identitet, særegen opprinnelse eller spesielle kvaliteter knyttet til produksjonsmetode, tradisjon eller råvarer. Produsenten legger selv inn sin profil, men må godkjennes av Stiftelsen Norsk Mat før informasjonen publiseres.
Klikk herfor registrering - følg instruksjonene
Hvem står bak?
Stiftelsen Norsk Mat er ansvarlig for Lokalmat.no, som er utviklet og finansiert i samarbeid med Rema 1000, Coop, Norgesgruppen, Hurtigruten, Nores, Servicegrossistene, Systemkjøp, Spesialgrossisten, Miniekspress, Odd Langdalen, Tine Distribusjon og Forsvarets Logistikkorganisasjon (FLO). I tillegg er Hanen, Norges Bondelag, Norsk Bonde- og Småbrukarlag og Landbruks- og matdepartementet viktige samarbeidspartnere i Lokalmat.no.