Introduksjon til kurset:
Å utvikle emballasje kan være en krevende prosess hvor en møter fagmiljøer hos emballasjeprodusent og designbyrå og hvor det mye å ta standpunkt til. Det er viktig at en er godt forberedt og har tenkt gjennom hva som er viktig for at produktet fremstår på best mulig måte og blir en god opplevelse for forbruker. Kurset gir praktiske råd i forbindelse med nyutvikling eller fornyelse av produktemballasje.
Kursets innhold:
Kurset tar for seg områder som forbrukerinnsikt, tekniske og praktiske egenskaper ved emballasje, viktige sider ved design, formelle krav, etc.
Forkunnskaper:
Ingen spesifikke forkunnskaper, men kurset er mest relevant for de som planlegger å utvikle ny- eller fornye eksisterende emballasje.
Praktisk informasjon:
Detter kurset kan settes opp på forespørsel. Vennligst kontakt oss for å avtale en passende dato og tid.
Kontaktinformasjon
Jannine von der Fehr
Fagsjef Lokalmat
tlf. (+47) 934 56 690
jannine.vonderfehr@norskmat.no