Introduksjon til kurset:
Kurset vil gi deg verktøyene og kunnskapen du trenger for å regne ut kostandskalkyle på dine produkter. Det settes av tid til å jobbe med både caseoppgaver og egen kalkyle i kurset. Deretter viser vi noen metoder som kan brukes for å gå fra kalkyle til pris, og prissetting mot forskjellige kundegrupper.
Kursets innhold:
Faste og variable kostnader. Fordeling av faste kostander på flere produkter. Caseoppgave kalkyle. Pirssetting og prisstrategi. En enkel innføring i enkle markedsundersøkelser. Casearbeid med ferdige case
Forkunnskaper:
Ingen, men må ha produkt/produkter
Praktisk informasjon:
Detter kurset kan settes opp på forespørsel. Vennligst kontakt oss for å avtale en passende dato og tid.
Kontaktinformasjon
Jannine von der Fehr
Fagsjef Lokalmat
tlf. (+47) 934 56 690
jannine.vonderfehr@norskmat.no