Introduksjon til kurset: 

Kurset vil gi deg verktøyene og kunnskapen du trenger for å regne ut kostandskalkyle på dine produkter. Det settes av tid til å jobbe med både caseoppgaver og egen kalkyle i kurset. Deretter viser vi noen metoder som kan brukes for å gå fra kalkyle til pris, og prissetting mot forskjellige kundegrupper.

Kursets innhold: 

Faste og variable kostnader. Fordeling av faste kostander på flere produkter. Caseoppgave kalkyle. Pirssetting og prisstrategi. En enkel innføring i enkle markedsundersøkelser. Casearbeid med ferdige case

Forkunnskaper: 

Ingen, men må ha produkt/produkter

Praktisk informasjon:

Detter kurset kan settes opp på forespørsel. Vennligst kontakt oss for å avtale en passende dato og tid. 
 

Kontaktinformasjon
Jannine von der Fehr 

Fagsjef Lokalmat

tlf. (+47) 934 56 690

jannine.vonderfehr@norskmat.no