LYKKEMAT A/S

Havremarvkjeks

  • Debio

Rund og god med hele korn

En nydelig havrekjeks bakt på god gammel oppskrift med hel havre. Bakt med urkornet Spelt

Korn- og Bakevarer Trøndelag


 


LYKKEMAT A/S

Trøndelag

Lykkemat er en liten bedrift lokalisert i nye produksjonslokaler på Tømra i Selbu. Her håndlages ulike økologiske p...

Gå til produsent
Ingredienser Havremarv, Rørosmelk, Rørossmør, Spelt, Rørsukker, Hornsalt
Allergener Gluten, Melk
Egenskaper
  • Økologisk Havremarv
Holdbarhet 180 dager
Oppbevaring Tørt og romtemperatur
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1248/299
Fett 11,2
– mettede fettsyrer 6,1
Karbohydrater 38,1
– sukkerarter 3,2
Protein 10,1
Salt 0,26

Innhold

Ingredienser Havremarv, Rørosmelk, Rørossmør, Spelt, Rørsukker, Hornsalt
Allergener Gluten, Melk
Egenskaper
  • Økologisk Havremarv
Holdbarhet 180 dager
Oppbevaring Tørt og romtemperatur

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1248/299
Fett 11,2
– mettede fettsyrer 6,1
Karbohydrater 38,1
– sukkerarter 3,2
Protein 10,1
Salt 0,26

Produktvarianter


Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra LYKKEMAT A/S

LYKKEMAT A/S

Lykkemat Granola med Urkorn 400g Lykkemat 400g

Trøndelag

Økologisk Håndbakt Granola med Urkorn

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

Svedjerugkjeks

Trøndelag

Surdeigskjeks lagd av den bevaringsverdige kornsorten Svedjerug

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

Brødpinner med ramsløk

Trøndelag

Brødpinner laget av norsk landhvete og rørossmør er behagelig sprø og har en rik smak av smør og ramsløk.

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

Emmerkjeks

Trøndelag

Med herlig sjokolade

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

Fermentert Frøknekk

Trøndelag

Sprø, luftige og lettfordøyelige knekkebrød av surdeig.

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

Surdeigstarter Gry Hammer 40 g pulver

Trøndelag

Lag din egen boblende startkultur på 1 -2 -3

Gå til produkt