LYKKEMAT A/S

Lykkemat Havremarvkjeks 130g Lykkemat 130g

  • Spesialitet
  • Debio

Vurdering fra fagjury

Havremarkjeks produseres håndverksmessig av Lykkemat AS i Selbu Kjeksen lages av norsk, økologisk speltmel og hel havre (havremarv), Rørosmelk og Rørossmør. Havremarven bløtlegges i Rørosmelk i to døgn og tilsettes deretter Rørossmør, sukker og hornsalt. Deigen eltes og kvelves i kjevlemaskin før den stikkes ut i runde former for hånd og stekes gyllen. Havremarvkjeks fra Lykkemat er visuelt flott med synlige hele korn. Kjeksen dufter av korn med et lett hint av smør. De er sprø og har en lett søtlig og velbalansert smak. Havremarvkjeks fremstår som en sunn og ekte håndverkskjeks og i særklasse i sin kategori.

×

Sprø og litt søt kjeks, med spelt og hele korn av havre.

En nydelig havrekjeks bakt på god gammel oppskrift med hel havre. Bakt med urkornet spelt, fra Gullimunn AS i Trøndelag, samt smør og melk fra Rørosmeieriet. Vekker gode barndomsminner hos mange forbrukere. Når produktet lages i våre produksjonslokaler i Selbu, så lukter det ordentlig "bestemorhjem".
Produksjonsmetoden er skikkelig håndverk, havremarven (hel havre fra Holli Mølle) blir bløtlagt i melk over to døgn. Deretter tilsettes spelt, smør, rørdukker og hornsalt. Deigen blir kjevlet tynt, og vi stikker ut runde kjeks, som stekes sprø og gylden i ovnen. Passer godt sammen med en god brunost!

I salg hos COOP NORGESGRUPPEN

Korn- og Bakevarer Kjeks Trøndelag


 


LYKKEMAT A/S

Trøndelag

Lykkemat er en liten bedrift lokalisert på Tømra i Selbu. Her håndlages ulike økologiske produkter basert på norsk ...

Gå til produsent
Ingredienser Spelt, Havremarv, Melk, Rørossmør, Rørsukker, Hornsalt
Allergener Spelt, Havremarv, Melk, Rørossmør - Melk Gluten Havre Gluten Spelt Gluten
Egenskaper
  • Økologisk, laget med norsk spelt fra trøndelag, melk og smør fra Rørosmeieriet. God gammeldags kjeks.
Holdbarhet 180 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 4 - 18 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 299 / 1248
Fett 11.2
– mettede fettsyrer 6.1
Karbohydrater 38.1
– sukkerarter 3.2
Protein 10.1
Salt 0.26

Innhold

Ingredienser Spelt, Havremarv, Melk, Rørossmør, Rørsukker, Hornsalt
Allergener Spelt, Havremarv, Melk, Rørossmør - Melk Gluten Havre Gluten Spelt Gluten
Egenskaper
  • Økologisk, laget med norsk spelt fra trøndelag, melk og smør fra Rørosmeieriet. God gammeldags kjeks.
Holdbarhet 180 dager
Oppbevaring Temperatur fra: 4 - 18 grader

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 299 / 1248
Fett 11.2
– mettede fettsyrer 6.1
Karbohydrater 38.1
– sukkerarter 3.2
Protein 10.1
Salt 0.26

Produktvarianter

  • Lykkemat Havremarvkjeks 130g Lykkemat 130g
    EPD: 5540745 GTIN (F-pak): 7090041680050
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra LYKKEMAT A/S

LYKKEMAT A/S

LYKKEMAT AS Valnøtthonning 140g Lykkemat 140g

Trøndelag

Valnøtter og lynghonning

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

LYKKEMAT AS Granola 350g Lykkemat 350g

Trøndelag

Økologisk Håndbakt Granola med Urkorn

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

Lykkemat Svedjerugkjeks 110g Lykkemat 110g

Trøndelag

Surdeigskjeks lagd av den bevaringsverdige kornsorten Svedjerug

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

Lykkemat Brødpinner med Ramsløk 150g Lykkemat 150g

Trøndelag

Brødpinner laget av norsk landhvete og rørossmør er behagelig sprø og har en rik smak av smør og ramsløk.

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

Lykkemat Emmerkjeks 130g Lykkemat 130g

Trøndelag

Med herlig sjokolade

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

Lykkemat Fermentert Frøknekk 200g Lykkemat 200g

Trøndelag

Sprø, luftige og lettfordøyelige knekkebrød av surdeig.

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

Surdeigstarter Gry Hammer 40 g pulver

Trøndelag

Lag din egen boblende startkultur på 1 -2 -3

Gå til produkt

Flere produkter fra AUK - SMAKER FRA STJØRDALSFØRET