Lokalmat.no
other_housesaccount_circle
  • close
  • Produkter
  • Produsenter
    close
    chevron_leftProdusenter
    • Alle produsenter
    • Produsentnettverk
    • Hvorfor er egenrevisjon viktig?
    EgenrevisjonRegistrer deg
  • Innkjøper
  • Kurs og rådgiving
    close
    chevron_leftKurs og rådgiving
    • Våre kurs
    • Andre kurs for lokalmatprodusenter
    • Besøksdag med gratis rådgivning
    EgenrevisjonRegistrer deg
  • Nyttig informasjon
  • Om Lokalmat.no
    close
    chevron_leftOm Lokalmat.no
    • Om Lokalmat.no
    EgenrevisjonRegistrer deg
  • Aktuelt
  • Registrer deg
  • search
    close
  • Logg inn
  1. Vigdis V. Hvidsten, kvalitetsansvarlig hos Spesialgrossisten
Vigdis V. Hvidsten, kvalitetsansvarlig hos Spesialgrossisten

Vigdis V. Hvidsten, kvalitetsansvarlig hos Spesialgrossisten

- For Spesialgrossisten er Lokalmat.no vårt grunnlag for godkjennelse av leverandører på lokalmat. Alle kontrolleres på Lokalmat.no og revisjonsrapporter fra både intern og ekstern revisjon av IK-Mat system gjennomgås. Spesialgrossisten må være helt sikker på at mattrygghet er ivaretatt hos alle våre lokalmatleverandører før vi lanserer varer hos kjedene og blir stående som ansvarlig for mattryggheten ovenfor våre kunder. Lokalmat.no gir oss denne tryggheten. I tillegg er det for Spesialgrossisten viktig at ved arbeid med egenrevisjon og sjekkliste så tilegner lokalmatleverandørene seg viktig kompetanse som igjen styrker bedriften og til å produsere trygg mat.
  • facebook
  • print

Skrevet av: Stiftelsen Norsk Mat

Publisert: 16.03.2023

image

  • Hjem
  • Utforsk
  • Kontakt oss
  • Om Lokalmat
  • Om Stiftelsen Norsk Mat
  • Vilkår
  • Informasjonskapsler
facebook
Logg inn
Registrer deg
Stiftelsen Norsk Mat

Pb 487 Sentrum
0105 Oslo

Tlf: 24 14 83 00
Epost: lokalmat@norskmat.no