Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left
Kurs i mattrygghet og HACCP

Kurs i mattrygghet og HACCP

Kunnskap om risiko ved egen produksjon sammen med god tilrettelegging av hygiene er nødvendig for å sikre at maten er trygg.

Kurset gir innsikt i mattrygghet med mikrobiologi og hygiene, samt HACCP metoden. Samtidig får deltagerne nyttig dialog og erfaringsutveksling med andre mindre aktører.

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) er en metode for å sikre maten, basert på at man på en systematisk måte vurderer risiko for å forebygge at noe går galt.

Mål for kurset: 

Målet med kurset er at deltagerne skal få kunnskap om mattrygghet, som gjør dem i stand til å vurdere risiko i egen virksomhet.

Kurset består av teori og noen enkle øvelser. Med kunnskaper fra kurset kan man arbeide videre med tilrettelegging av hygiene og HACCP i sin bedrift.

TID: 09. nov 2023, 09:00 – 16:00

STED: Nofima Ås

PRIS: 1800,- inkl. lunsj og kursmateriell

PÅMELDING: Kurs i mattrygghet og HACCP – Nofima

 

Oppstart
09.11.2023 kl. 09:00

Sted
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Grunnmodul lokal kjøttforedling

calendar_today 12.06.2023

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av Lokalmat.no

Lokalmatskolen søker nye lokasjoner

calendar_today 01.01.2023

location_on TBA

I regi av Lokalmat.no

Kalkyle og prissetting

calendar_today 21.02.2023

schedule 15:00

location_on Teams

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no