
Grunnmodul lokal kjøttforedling
Grunnmodul lokal kjøttforedling 2023
- Samling 1 er 12. – 14. juni 2023 Nofima Ås
- Samling 2 er 14. september 2023 Digital.
- Samling 3 er 26. – 27. september 2023 Nofima Ås
Gjennom teori og praktiske øvelser, samt bedriftsbesøk skal deltagerne få kunnskap om hva som må til for å kunne produsere egne kjøttprodukter.
Kjøttpølser og spekepølser samt leverpostei og karbonader er noen av produktene deltagerne skal lære å produsere i løpet av denne grunnmodulen. Vi ser på oppsett av resepter, ingredienser og ulike metodikker for produksjon av kjøttprodukter. Gjennom denne grunnmodulen følger vi enkelte produkter fra råvare til ferdig emballert produkt, merking, hygiene, lokaler og utstyr samt salgskanal er også med.
Pris: Kr 6800- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.
Påmelding: Les mer om kurset, og meld deg på ved å følge denne linken: Grunnmodul lokal kjøttforedling 2023 – Nofima
Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima
Flere relevante kurs

Kurs i sanking av ville vekster
23.05.2023
09:00
Mosjøen videregående skole, Avdeling Marka, Mosjøen, Norge

Kurs i fermentering med Will Moffat fra b.culture
08.06.2023
08:00
Mosjøen videregående skole studiested Marka, Hongaardsvegen 33 8658 Mosjøen
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no