
Grunnmodul lokal kjøttforedling
Grunnmodul lokal kjøttforedling 2023
- Samling 1 er 6. – 08. mars 2023 Nofima Ås
- Samling 2 er 13. april 2023 Digital.
- Samling 3 er 12. – 13. juni 2023 Nofima Ås
Gjennom teori og praktiske øvelser, samt bedriftsbesøk skal deltagerne få kunnskap om hva som må til for å kunne produsere egne kjøttprodukter.
Kjøttpølser og spekepølser samt leverpostei og karbonader er noen av produktene deltagerne skal lære å produsere i løpet av denne grunnmodulen. Vi ser på oppsett av resepter, ingredienser og ulike metodikker for produksjon av kjøttprodukter. Gjennom denne grunnmodulen følger vi enkelte produkter fra råvare til ferdig emballert produkt, merking, hygiene, lokaler og utstyr samt salgskanal er også med.
Pris: Kr 6800- pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.
Påmelding: Les mer om kurset, og meld deg på ved å følge denne linken: Grunnmodul lokal kjøttforedling 2023 – Nofima
Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen/Nofima
Flere relevante kurs

Kurs i foredling av grønnsaker
07.02.2023
09:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Innføringskurs i ysting
16.01.2023
17:00
Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no