
Kurs i foredling av grønnsaker
Kurset gjennomføres med forbehold om smittesituasjonen (Covid-19), og flyttes ved behov.
Todagerskurs med fokus på ulike måter å foredle grønnsaker på. Kurset er en kombinasjon av teori og praksis.
TIDSPUNKT: 13. sep 2022 og 14. sep 2022
TID: 09:00 – 17:00
STED: Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås
PRIS: Kr 2500,- pr. person, inkl. lunsj og kursmateriell begge dagene.
Temaer som blir gjennomgått
- Grønnsaker – varmebehandling, foredling, utstyr og kvalitet
- Fermentering, sylting
- Mattrygghet
- Praktisk øvelse: produksjon av grønnsaksbaserte produkter (bl.a. syltede og fermenterte grønnsaker)
- Kostnadsbevissthet
- Enkel sensorisk vurdering
Målgruppe: Lokale grønnsaksforedlingsbedrifter eller produsenter med mindre enn 10 årsverk, som har planer om å starte opp med lokal grønnsaksforedling.
Les mer, og meld deg på her: Kurs i foredling av grønnsaker – Nofima
Foto: Joe Urrutia/Nofima
Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no
Grunnmodul lokal kjøttforedling
12.06.2023
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av Lokalmat.no
Kurs i sosiale medier: Hvordan oppnå bedre synlighet i sosiale medier?
10.05.2023
12:00
SoMe
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no