chevron_left
Kurs i foredling av grønnsaker

Kurs i foredling av grønnsaker

Kurset gjennomføres med forbehold om smittesituasjonen (Covid-19), og flyttes ved behov.

Todagerskurs med fokus på ulike måter å foredle grønnsaker på. Kurset er en kombinasjon av teori og praksis.

TIDSPUNKT: 13. sep 2022 og 14. sep 2022

TID: 09:00 – 17:00

STED: Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

PRIS: Kr 2500,- pr. person, inkl. lunsj og kursmateriell begge dagene.

Temaer som blir gjennomgått

  • Grønnsaker – varmebehandling, foredling, utstyr og kvalitet
  • Fermentering, sylting
  • Mattrygghet
  • Praktisk øvelse: produksjon av grønnsaksbaserte produkter (bl.a. syltede og fermenterte grønnsaker)
  • Kostnadsbevissthet
  • Enkel sensorisk vurdering

Målgruppe: Lokale grønnsaksforedlingsbedrifter eller produsenter med mindre enn 10 årsverk, som har planer om å starte opp med lokal grønnsaksforedling.

Les mer, og meld deg på her: Kurs i foredling av grønnsaker – Nofima

Foto: Joe Urrutia/Nofima

Oppstart
13.09.2022 kl. 09:00

Sted
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i pølse- og påleggsproduksjon

calendar_today 07.09.2022

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i mattrygghet og HACCP

calendar_today 08.11.2022

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Temadag – Slakting på egen gård

calendar_today 02.06.2022

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no