Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left
Innføringskurs i ysting

Innføringskurs i ysting

Velkomen til innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel på Sogn Jord- og Hagebruksskule (SJH) 16.01.-20.01.2023

Pris: kr 5.000 (inkl. middag og kveldsmat)

Overnatting kjem i tillegg, og du må sjølv bestille dette.

Skulen har nokre ledige rom. Sjå ev. på www.booking.com eller www.airbnb.com for andre ledige overnattingsstader.

Innhald:

  • Mjølka som råvare og syrning av mjølk
  • Koagulering av mjølk og ysting
  • Andre mjølkeprodukt
  • Salting og modning av osten

Sjå fullstendig program her: Program

Spørsmål? Ta kontakt på 57 63 71 00 eller paamelding.sjh@vlfk.no

Påmelding til kurset gjer du her

Frist for påmelding: 23. desember 2022

Ved avmelding etter 5. januar 2023 må 50 % av kursavgifta betalast.

Oppstart
16.01.2023 kl. 17:00

Sted
Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Grunnmodul lokal kjøttforedling

calendar_today 12.06.2023

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av Lokalmat.no

Lokalmatskolen søker nye lokasjoner

calendar_today 01.01.2023

location_on TBA

I regi av Lokalmat.no

Kalkyle og prissetting

calendar_today 21.02.2023

schedule 15:00

location_on Teams

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no