
Innføringskurs i ysting
Velkomen til innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel på Sogn Jord- og Hagebruksskule (SJH) 16.01.-20.01.2023
Pris: kr 5.000 (inkl. middag og kveldsmat)
Overnatting kjem i tillegg, og du må sjølv bestille dette.
Skulen har nokre ledige rom. Sjå ev. på www.booking.com eller www.airbnb.com for andre ledige overnattingsstader.
Innhald:
- Mjølka som råvare og syrning av mjølk
- Koagulering av mjølk og ysting
- Andre mjølkeprodukt
- Salting og modning av osten
Sjå fullstendig program her: Program
Spørsmål? Ta kontakt på 57 63 71 00 eller paamelding.sjh@vlfk.no
Påmelding til kurset gjer du her
Frist for påmelding: 23. desember 2022
Ved avmelding etter 5. januar 2023 må 50 % av kursavgifta betalast.
Oppstart
16.01.2023
kl. 17:00
Sted
Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen, Aurland, Norge
Flere relevante kurs

Grunnmodul lokal kjøttforedling
12.06.2023
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no