Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left

Kurs i røyking, tørking og salting – digitalt/fysisk

DATO: 30. november – 1. desember

TID: kl. 09.00 – 18.00

 

Kurset gir grunnleggende innføring i tørking, salting og kald og varmrøyking av stykningsdeler av både kjøtt og fisk. Vi skal blant annet salte og kaldrøyke pinnekjøtt, fenalår, spekeskinke og reinsdyrslår. I tillegg blir det varmrøyking av laks, rein, lam og lammeskanker. Du vil også lære å lage viltpate og plukkesylte av rein, lammerull, leverpostei og prochetta.

Kurslærer: Bodil Nordjore

 

For mer informasjon:  https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true

Oppstart
30.11.2022 kl. 09:00

Sted
Juga Mikrobryggeri, Riksvei 892, Lakselv, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Et mangfold av grillmat

calendar_today 23.05.2023

schedule 10:00

location_on Osloveien 1, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Grunnmodul lokal kjøttforedling

calendar_today 12.06.2023

schedule 10:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i sanking av ville vekster

calendar_today 23.05.2023

schedule 09:00

location_on Mosjøen videregående skole, Avdeling Marka, Mosjøen, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no