Kurs i røyking, tørking og salting – digitalt/fysisk
DATO: 30. november – 1. desember
TID: kl. 09.00 – 18.00
Kurset gir grunnleggende innføring i tørking, salting og kald og varmrøyking av stykningsdeler av både kjøtt og fisk. Vi skal blant annet salte og kaldrøyke pinnekjøtt, fenalår, spekeskinke og reinsdyrslår. I tillegg blir det varmrøyking av laks, rein, lam og lammeskanker. Du vil også lære å lage viltpate og plukkesylte av rein, lammerull, leverpostei og prochetta.
Kurslærer: Bodil Nordjore
For mer informasjon: https://nibio.no/tema/mat/kompetansenettverk-for-lokalmat-i-nord?locationfilter=true
Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no
Grunnmodul lokal kjøttforedling
12.06.2023
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i sanking av ville vekster
23.05.2023
09:00
Mosjøen videregående skole, Avdeling Marka, Mosjøen, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no