Hopp til hovedinnholdet
Lokalmat.no
chevron_left

Bærekraftige matopplevelser – 3 samlinger

Velkommen til et samlingsbasert kurs som går over 3 samlinger:

 

1.      Samling: 11 – 12 oktober

2.     Samling: 26 – 28 oktober

3.     Samling: 7-9 november

 

Sted: Mosjøen vgs. Avdeling Marka

Pris: 6000 kr (for alle tre samlingene)

 

Påmelding til: pertor@vgs.nfk.no

Påmeldingsfrist: 1. oktober

Arrangør: Nordnorsk kompetansesenter MAT v/Mosjøen vgs. i samarbeid med kompetansenettverket for lokalmat i nord

 

I løpet av samlingene vil du lære om hvordan lokalmat henger sammen med bærekraftsprinsippene, og hvordan du kan formidle denne innsikten videre, med fokus på bruk og foredling av lokale råvare

Kurset passer både for lokalmatprodusenter som vil lære mer om bærekraftig matproduksjon, og serveringsbedrifter som ønsker å tilby bærekraftige matopplevelser.

 

  1. Samling: Mat langs historielinjen
  2. Samling: Matproduksjon og råvarer fra norsk natur
  3. Samling: Konservering og foredling

 

Du vil lære både gjennom teori, praktiske øvelser og besøk hos serveringsbedrift.

Ta kontakt med Per Teodor Tørrissen (pertor@vgs.nfk.no) for mer informasjon om kurset

 

Praktisk informasjon:

Ved påmelding: Oppgi organisasjonsnummer, kommunen, navn på bedrift og deltaker og fakturaadresse. Påmeldingen er bindende og faktura sendes

 

 

 

Oppstart
11.10.2022

Sted
Mosjøen vgs. Avdeling Marka

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i mattrygghet og HACCP

calendar_today 08.11.2022

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Innføringskurs i ysting med Pascale Baudonnel (5 dager)

calendar_today 17.10.2022

schedule 17:30

location_on Mosjøen videregående skole, Kippermoen

I regi av Lokalmat.no

Lokalmatskolen søker nye lokasjoner

calendar_today 01.01.2023

location_on TBA

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no