chevron_left
Kurs i pølse- og påleggsproduksjon

Kurs i pølse- og påleggsproduksjon

Kurset gjennomføres med forbehold om smittesituasjonen (Covid-19), og flyttes ved behov.

Bli med på kurs og lær mer om hvordan lage gode pølser og pålegg.

TIDSPUNKT: 07. sep 2022 og 08. sep 2022

TID: 10:00 – 16:00

STED: Nofima AS, Osloveien 1, Ås

PRIS: 2900 kr

Kursinnhold:

  • Læren om kjøttråvaren til ulike påleggsprodukter
  • Tillaging og beregning av saltlake til pålegg
  • Hjelpe- og tilsetningsstoffer, hva bør man bruke og hvorfor
  • Hvordan virker de ulike ingrediensene i et farseprodukt og pålegg
  • Reseptberegning

Målgruppe

Lokalmatprodusenter og kjøttprodusenter, med mindre en 10 årsverk som foredler norske kjøttråvarer

Les mer, og meld deg på her: Kurs i pølse- og påleggsproduksjon – Nofima

Foto: Joe Urrutia/Nofima

Oppstart
07.09.2022 kl. 10:00

Sted
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no

Kurs i foredling av grønnsaker

calendar_today 13.09.2022

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Kurs i mattrygghet og HACCP

calendar_today 08.11.2022

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no

Temadag – Slakting på egen gård

calendar_today 02.06.2022

schedule 09:00

location_on Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

Vi ønsker innspill!

Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter

Petter Bjørgan

lokalmat@norskmat.no