
Kurs i pølse- og påleggsproduksjon
Kurset gjennomføres med forbehold om smittesituasjonen (Covid-19), og flyttes ved behov.
Bli med på kurs og lær mer om hvordan lage gode pølser og pålegg.
TIDSPUNKT: 07. sep 2022 og 08. sep 2022
TID: 10:00 – 16:00
STED: Nofima AS, Osloveien 1, Ås
PRIS: 2900 kr
Kursinnhold:
- Læren om kjøttråvaren til ulike påleggsprodukter
- Tillaging og beregning av saltlake til pålegg
- Hjelpe- og tilsetningsstoffer, hva bør man bruke og hvorfor
- Hvordan virker de ulike ingrediensene i et farseprodukt og pålegg
- Reseptberegning
Målgruppe
Lokalmatprodusenter og kjøttprodusenter, med mindre en 10 årsverk som foredler norske kjøttråvarer
Les mer, og meld deg på her: Kurs i pølse- og påleggsproduksjon – Nofima
Foto: Joe Urrutia/Nofima
Flere relevante kurs

I regi av mathåndverk.no
Grunnmodul lokal kjøttforedling
12.06.2023
10:00
Nofima Ås, Osloveien, Ås, Norge

I regi av mathåndverk.no
Kurs i sanking av ville vekster
23.05.2023
09:00
Mosjøen videregående skole, Avdeling Marka, Mosjøen, Norge
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no