Jordskokk er en spennende rotgrønnsak. Den er ujevn og knudrete i formen og har en søtlig nøtteaktig smak.
Jordskokk er en rotgrønnsak som har vært borte fra norsk kosthold i mange år men har fått en renesanse de siste årene. Den har en søtlig nøtteaktig smak og kan brukes til ett stort spekter av retter. Vi produserer flere sorter med litt forskjellige kvaliteter. På høsten og fram til frosten setter seg i bakken blir jordskokken høstet og vasket samme dag og leveres samme dag eller dagen etter. Utover vinteren til januar/februar bruker vi fa lager. Vi kan også levere fersk jordskokk noen uker om våren eter at frosten er ute fra bakken. Jeg vil absolutt anbefale å prøve jordskokk til både ovnsbaking, steking, chips og jordskokksuppe.
Ingredienser | NÆRINGSINNHOLD 100 gr inneholder. 274 Kj (65 Kcal) Protein 2,1 gr Karbohydrat 11,5 gr Kostfiber 2,6 gr Fett 0,6 gr Mettet fett 0,1 gr |
---|---|
Allergener | ingen |
Holdbarhet | 3-6 uker i kjøleskap |