Illustrasjonsbilde - Pinnekjøtt

Pinnekjøtt

Per's Kjøkken AS

Pinnekjøtt fra Per’s Kjøkken blir produsert av lammeribbe og lammebog, det gir ekstra god kjøttfylde. Førsteklasses råstoff kombinert med skånsom salting og god tørkeprosess gir den gode modne smaken vi er kjent for.

Tilberedning: Pinnekjøttet vannes 16 – 18 timer i romtemperatur. Rennende vann anbefales ikke. Legg pinnekjøttet på bjørkepinner eller rist, damp skånsomt under lokk i min 3,5 time – eller til kjøttet løsner fra bena. Noen liker å «skjerpe» det litt i stekeovnen før servering.

I salg hos
Meny
IngredienserTil 100g ferdig vare er anvendt 141 g kjøttråvare. Lammeribbe, lammebog, vann, salt, konserveringsmiddel E250
AllergenerwarningIngen
Holdbarhet180 dager
Oppbevaring0-25°C
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi934/225
Fett17,4
– mettede fettsyrer8,2
Karbohydrater0
– sukkerarter0
Protein16,6
Salt9,0
Produktvarianter
Pinnekjøtt 1,8 - 2 kg
EPD: 4719795
GTIN (F-pak): 2381603000009
GTIN (D-pak): 97070472900005
Mål (DxBxH i cm): 31 x 0 x 8
Logg inn for å se mer

For å få full tilgang, må man være registrert og pålogget.

Logg inn
error_outline
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Per's Kjøkken AS