Pinnekjøtt fra Per’s Kjøkken blir produsert av lammeribbe og lammebog, det gir ekstra god kjøttfylde. Førsteklasses råstoff kombinert med skånsom salting og god tørkeprosess gir den gode modne smaken vi er kjent for.
Tilberedning: Pinnekjøttet vannes 16 – 18 timer i romtemperatur. Rennende vann anbefales ikke. Legg pinnekjøttet på bjørkepinner eller rist, damp skånsomt under lokk i min 3,5 time – eller til kjøttet løsner fra bena. Noen liker å «skjerpe» det litt i stekeovnen før servering.
Ingredienser | Til 100g ferdig vare er anvendt 141 g kjøttråvare. Lammeribbe, lammebog, vann, salt, konserveringsmiddel E250 |
---|---|
Allergener | Ingen |
Holdbarhet | 180 dager |
Oppbevaring | 0-25°C |
Energi | 934/225 |
---|---|
Fett | 17,4 |
– mettede fettsyrer | 8,2 |
Karbohydrater | 0 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 16,6 |
Salt | 9,0 |