Illustrasjonsbilde - Norhaug Gård
Illustrasjonsbilde - Norhaug Gård

Norhaug Gård

Norhaug Gård

merke-nytnorge

Ferske høyfjellsegg fra Norhaug Gård

Norhaug Gård ligger på Golsfjellet, 850 m.o.h, hvor vi har 13.000 frittgående høner. På Norhaug Gård har vi produsert egg siden 1967. Eggene er et produkt av vår lidenskap for fersk og kortreist mat. Vårt mål er at du skal få de ferskeste eggene levert til deg.

IngredienserEgg fra frittgående høner
AllergenerwarningIngen
Egenskaper
  • Ferske
Holdbarhet35 dager fra leggedato
OppbevaringKjølig, maksimum 12 grader
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi620
Fett10,6
– mettede fettsyrer10,6
Karbohydrater0,3
– sukkerarter0,3
Protein13
Salt0,4
Produktvarianter
600 g
EPD: 5388343
Mål (DxBxH i cm): 520 x 0 x 276
Logg inn for å se mer

For å få full tilgang, må man være registrert og pålogget.

Logg inn
error_outline
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Norhaug Gård
Illustrasjonsbilde - Norhaug Gård
Norhaug Gård

Norhaug Gård

Ferske høyfjellsegg fra Norhaug Gård
Illustrasjonsbilde - Norhaug Gård
Norhaug Gård

Norhaug Gård

Ferske høyfjellsegg fra Norhaug Gård
Denne nettsiden anvender cookies
Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre nettsiden brukbar ved at grunnleggende funksjoner som side navigasjon og tilgang til sikre områder av nettstedet.
Nødvendig2
Nødvendige cookies sikrer grunnleggende funksjonalitet på siden. Nettstedet kan ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  • Authentiseringscookies
  • CookieConsent
Statistikk/Markedsføring1
Statistikk-cookies hjelper eiere til å forstå hvordan besøkende kommuniserer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.
  • Hubspot
    HubSpot samler anonymiserte bruksmønstre og statistikk for å hjelpe oss med å forstå trafikk og forbedre markedsføringen.