Illustrasjonsbilde - Pinnekjøtt av lam
Illustrasjonsbilde - Pinnekjøtt av lam

Pinnekjøtt av lam

Klostergarden ®

Bruksområder: Til et hvert julemåltid, både alene og sammen med familie og venner. Tilberedes med omtanke og kjærlighet.

Pinnekjøtt av Klosterlam. For tilberedningstips, oppskrifter og næringsinnhold, se http://www.klosterlam.no/

I salg hos
REMA1000 i Rogaland og Etne
IngredienserLammekjøtt av Klosterlam
AllergenerwarningIngen
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi1703 kJ/411 kcal
Fett35 g hvorav enumettede fettsyrer 13 g, flerumettede fettsyrer 1,7 g
– mettede fettsyrer18 g
Karbohydrater0
– sukkerarter0
Protein24 g
Salt11 g
Logg inn for å se mer

For å få full tilgang, må man være registrert og pålogget.

Logg inn
error_outline
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Klostergarden ®
Illustrasjonsbilde - Lammecarré
Klostergarden ®

Lammecarré

Lammecarré er ytrefilet fra ryggen (lammesadelen) med trimmede ribben. Kjøttet kjennetegnes ved de lange benpipene som s...
Illustrasjonsbilde - Surret lammestek
Klostergarden ®

Surret lammestek

Lammestek er kjøtt fra lammelåret, ferdig surret i nett.
Illustrasjonsbilde - Fårikålkjøtt av lam
Klostergarden ®

Fårikålkjøtt av lam

Kjøtt av lam forpart (nakke), oppdelt i grytebiter tilpasset koking av fårikål; Norges nasjonalrett!
Illustrasjonsbilde - Lammebog i skiver
Klostergarden ®

Lammebog i skiver

Lammebog er forparten på lammet (beinet med skulder).
Illustrasjonsbilde - Skogsgris fra Klostergarden
Klostergarden ®

Skogsgris fra Klostergarden

Vi selger i dag skogsgriser fra Klostergarden til de beste restaurantene i Stavanger-regionen. De siste årene har vi sat...
Illustrasjonsbilde - Limousinkjøtt fra Klostergarden
Klostergarden ®

Limousinkjøtt fra Klostergarden

Klostergarden har lang tradisjon med storfeproduksjon. Dette har vi nå tatt opp igjen og de siste årene har vi valgt å f...