En pølse med Storfe, svin og fårekjøtt
Tilberedningsmetoder: kan varmes i vann ikke kokes, steking i panne og ovn. Passer godt på feitetirsdag sammen med kålstappe, tyttebær og godt flatbrød, og må ikke glemme noe godt i glasset. Kjøttrik ferskpølse med gode smaker. En pakke passer perfekt til to personer.
Ingredienser | Svinekjøtt, Storfekjøtt, Svineflesk, Fårekjøtt, Potetmel, Salt, Sort pepper, Ingefær, Koriander, Sulfitt, Vann, Druesukker, Antioksidant E301, Nitritsalt E535, E250, Fosfat E450, E451, Surhetsregulerede middel E325, E262 |
---|---|
Allergener | Sulfitt - Sulfitt |
Holdbarhet | 23 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: 0 - 4 grader |
Energi | 240 / 1005 |
---|---|
Fett | 18.9 |
– mettede fettsyrer | 0 |
Karbohydrater | 6.2 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 11.7 |
Salt | 1.8 |