Fiskepudding, gluten- og melkefri
Fiskepudding i hvit saus toppet med reker, skivet gulrot og purre er jo en klassiker. Tar du litt karry i sausen har du en annen variant. Passer også utmerket å steke i panna til litt kveldskjesk på grov brødskive og med for eksempel Reinhartsens aioli og kanskje litt grønt? Fiskepudding i tykk hvit saus iblandet grønnsaker og gjerne litt reker servert i terteskjell var også en populær forrett for en stund tilbake. Kanskje noe å hente frem igjen?
Ingredienser | Kolje/lyr, fiskekraft, potetmel, duekjerneolje, salt FK-fiskekrydder (rismel, vacumsalt, natriumtripolyfosfat, pepper, msg, muskat, løkpulver, frimulsjon, buljong) |
---|---|
Allergener | Fisk. Kan inneholde spor av skalldyr og bløtdyr. |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 365 dager |
Oppbevaring | - 18 º C til - 30 º C |