Illustrasjonsbilde - DYSTERFE SHORT RIBS

DYSTERFE SHORT RIBS

DYSTER GÅRD

Short ribs kommer fra den benholdige delen av siden (flanken), og er skåret på tvers av ribbena, slik at disse blir korte. Derav navnet short ribs.

Short ribs bør langtidsstekes på lav temperatur, gjerne på grill eller i smokeren. Resultatet blir smakfullt, mørt og saftig kjøtt som faller fra hverandre.

IngredienserStykningsdel av storfe, slaktet og skåret ned på gården.
AllergenerwarningNEI
Kan inneholde spor avwarningNEI
Holdbarhet14 dager i vacuum som kjølevare.
OppbevaringKjølevare eller frysevare.
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt
error_outline
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra DYSTER GÅRD