Illustrasjonsbilde - DYSTERFE

DYSTERFE

DYSTER GÅRD

Vi tilbyr et bredt spekter av stykningsdeler av Dysterfe. Vår slakter er flink til å utnytte hele dyret, så du vil her kanskje oppdage noen stykker du ikke har hørt om før, og som åpner dører for nye spennende, smaksrike kjøttmåltider!

Med et nysgjerrig blikk på dyrene, følger vi dem fra de er små til de slaktes. Dette gjør det mulig for oss å ta informerte avgjørelser og kontinuerlig jobbe med å utvikle det best mulige produktet og en sunn besetning. Slik skaper vi ikke bare et svært godt kjøttprodukt, men også en trivelig jobbhverdag. Dysterfe er en krysning av nøye utvalgte europeiske kjøttferaser, kombinert med den japanske rasen Wagyu. Resultatet er sunne og rolige dyr som vokser sakte og utvikler god marmorering og smak. Dyrene har en noe høyere alder ved slakting enn vanlig kjøttfe, og får dermed en sesong ekstra på beite. Rasekombinasjonen Dysterfe har en fettsyresammensetning som gir mykere fett enn vanlig kjøttfe, med lavt smeltepunkt og mye smak

I salg hos
eget gårdsutsalg.
IngredienserStykningsdeler av storfekjøtt, slaktet og skåret ned på gården.
AllergenerwarningNEI
Kan inneholde spor avwarningNEI
Egenskaper
  • Vi jobber kontinuerlig med å utvikle produksjonen vår for å skape et smaksrikt, mørt kjøtt med den optimale fettmarmoreringen. Som en del av denne jakten har vi høstet erfaringer og testet ulike storferaser, samt krysninger av disse. Dyrene vi har i dag er en krysning vi har valgt å kalle Dysterfe. Oksene kastreres slik at de kan gå på beite sammen med de andre dyrene, samtidig som det øker kjøttkvaliteten. Kastratene vokser opp sammen med kvigene, som rolige og harmoniske dyr. De slåss ikke med hverandre og kan dermed nyte grønt gress på beite.
HoldbarhetAvhengig av stykningsdel.
OppbevaringKjølevare og frysevare.
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt
error_outline
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra DYSTER GÅRD
Illustrasjonsbilde - DYSTERFE
DYSTER GÅRD

DYSTERFE

Vi tilbyr et bredt spekter av stykningsdeler av Dysterfe. Vår slakter er flink til å utnytte hele dyret, så du vil her k...
Illustrasjonsbilde - FRILANDSGRIS
DYSTER GÅRD

FRILANDSGRIS

Stykningsdeler av frilandsgris.
Illustrasjonsbilde - DYSTERFE BRISKET
DYSTER GÅRD

DYSTERFE BRISKET

Marmorert bryststykke fra Dysterfe.
Illustrasjonsbilde - DYSTERFE MELLOMGULV
DYSTER GÅRD

DYSTERFE MELLOMGULV

Mellomgulv stammer fra den nedre delen av ribbeina på storfé og utmerker seg ved å være mør og velsmakende.
Illustrasjonsbilde - DYSTERFE DENVERSTEAK
DYSTER GÅRD

DYSTERFE DENVERSTEAK

En svært mør del av bogen.
Illustrasjonsbilde - DYSTERFE SHORT RIBS
DYSTER GÅRD

DYSTERFE SHORT RIBS

Short ribs kommer fra den benholdige delen av siden (flanken), og er skåret på tvers av ribbena, slik at disse blir kort...