Våre surdeigsbrix håndbakes hver morgen. Et smakfult mellomgrovt alternativ som er godt med pålegg men kan også serveres til suppe. Ekte og Enkelt. Vel bekomme.
Våre surdeigsbrix håndbakes hver morgen. Et smakfult mellomgrovt alternativ som er godt med pålegg men kan også serveres til suppe. Ekte og Enkelt. Vel bekomme.
Ingredienser | Økologisk siktet HVETEmel, vann, surdeig av RUG (vann, sammalt RUG (42 %), starterkultur), sammalt HVETE fin, frøblanding (SESAMfrø, linfrø, HAVREgryn, hirse, solsikkefrø, bogHVETE), HVETEkli, gjær, salt |
---|---|
Allergener | Hvete, rug, sesamfrø - Sesam Gluten Hvete Gluten Rug Gluten |
Egenskaper |
|
Holdbarhet | 3 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: 2 - 30 grader |
Energi | 191 / 808 |
---|---|
Fett | 1.8 |
– mettede fettsyrer | 0.3 |
Karbohydrater | 36 |
– sukkerarter | 0.5 |
Protein | 7.7 |
Salt | 0.7 |