Produkter
Her kan du søke i alle produktene i Lokalmat.no. Du kan gjøre et fritekstsøk, søke i kartet eller sortere i kategorier og fylker.
laster google kart....
Antall produkter: 677

kalvesuss
Kalvesuss er et produkt med tradisjoner i vest-agder. Det er hovedsakelig oppkvernet kalvekjøtt med noe svor fra svin.

Kjøtt av frilandsgris
hel eller halv gris leveres som helt slakt eller oppdelt etter kundens ønske og vakumpakket

Økologisk Shropshire lam og fårekjøtt
Økologisk kjøtt av Shropshire, lam og får. Minimumsbestilling er 1 stk dyr, partert eller hele slakt.

Helsfyr (Heit pølse med jalapeño og ost fra Winther ysteri)
Røkt pølse smaksatt med jalapeño og ost fra Winther Ysteri. 80% kjøttandel.

Gårdspostei m/sjy
Gårdspostei m/sjy, leverpostei av svin med et sjylag på toppen. Tørket paprika i mellom postei og sjylag.
Vi ønsker innspill!
Ta kontakt og kom gjerne med innspill til Lokalmat.no.

Petter Bjørgan
lokalmat@norskmat.no