Vossasmøret

Vossasmøret

Smøret vert kinna av upasteurisert rjome syrna av mjølk frå eigne kyr. Eigen syrekultur. Laga etter gamle tradisjonar.

Smøret vert kinna på Gjerald Gard med mjølk frå eigne kyr. Det vert kinna av upasteurisert rjome, syrna på gamlemåten, slik ho Besta gjorde det.
Om sommaren går kyrene på stølsbeite og et dei urtane dei vil ha. Dette gjev eit gult og fint smør.Om vinteren er kyrene på garden.
Smøret er kun tilsett salt.

Meieriprodukter Hordaland


Vossasmøret

Hordaland

Smøret vert kidna av upasteurisert rjome syrna på mjølk frå eigne kyr. Eigen syrekultur. Laga etter gamle tradisjona...

Gå til produsent
Ingredienser Rjome av upasteurisert kyramjølk
Allergener mjølk
Holdbarhet 21 dagar på kjøl, 9mnd. i frys.
Oppbevaring på kjøl eller frys
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

Innhold

Ingredienser Rjome av upasteurisert kyramjølk
Allergener mjølk
Holdbarhet 21 dagar på kjøl, 9mnd. i frys.
Oppbevaring på kjøl eller frys

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi
Fett
– mettede fettsyrer
Karbohydrater
– sukkerarter
Protein
Salt

 

Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Vossasmøret