Vossakjøt

Hordaland

Vossakorv, eldhuskorv og andre smakfulle spesialiteter produseres her på Voss. De er basert på våre gamle oppskrifter og lange tradisjoner.

Vi bruker førsteklasses råvarer og lokale foredlingstradisjoner, og behandler råvarene med metoder som er brukt gjennom generasjoner. Her er vi er opptatt av å videreføre og fornye de gode smakene, og den ekte, vestnorske matopplevelsen. Vi benytter nemlig over tusen år gamle metoder når lår av lam blir til fenalår, bacon, pinnekjøtt, fårepølse og spekepølse. Vi har mottatt en rekke premier og utmerkelser for sine produkter.   

Alle produkter fra Vossakjøt

Vossakjøt

Vossa Spianata

Spesialmodna Vossa-Spianata er god til tapas, pålegg og på pizza

Gå til produkt

Vossakjøt

Yr Vossing

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper.

Gå til produkt

Vossakjøt

Vossabrygg Orginal

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper.

Gå til produkt

Vossakjøt

Trolltunga

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper.

Gå til produkt

Vossakjøt

Stolt Vossing

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper.

Gå til produkt

Vossakjøt

Staut Vossing

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper.

Gå til produkt

Vossakjøt

Sogning

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper.

Gå til produkt

Vossakjøt

Smalahove

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper.

Gå til produkt

Vossakjøt

Harding

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper.

Gå til produkt

Vossakjøt

Ekstrem Vossing

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper.

Gå til produkt

Vossakjøt

Bergenhus

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper.

Gå til produkt

Vossakjøt

Hanseaten

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper.

Gå til produkt

Vossakjøt

Strilabrygg

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper.

Gå til produkt

Vossakjøt

Grillkorv

Grillkorv er storfe- og fårekjøt, kverna, elta og røykt på tradisjonelt vis. Mild smak og grov, gjer den til ypparleg turmat for både små og store magar. Steikjepølsene frå Vossakjøt inneheld mykje kjøt og lite salt. Det framhevar den opphavlege smaken av gode rådvarer. Høver òg godt til ein kraftig frukost i lag med egg og bacon.

Gå til produkt

Vossakjøt

Lammegrill

Lammegrill er grovkverna lam- og svinekjøt smakssett med ramslauk – Noregs eigen viltveksande gourmetlauk – handplukka i stupbratte fjellsider langs Hardangerfjorden. Steikjepølsene frå Vossakjøt inneheld mykje kjøt og lite salt. Det framhevar den opphavlege smaken av gode råvarer. Ypparleg til både grill og panne.

Gå til produkt

Vossakjøt

Chilipølse

Steikjepølsene frå Vossakjøt inneheld mykje kjøt og lite salt. Det framhevar den opphavlege smaken av gode råvarer. Chilipølse frå Vossakjøt er svinekjøt av beste kvalitet i tospann med ei passe temperamentsfull krydderblanding. Pølsa har ein unik balanse mellom kjøt, krydder og røyksmak. Ei pølse med passe sting i – ypparleg til både grill og panne.

Gå til produkt

Vossakjøt

Cabanossi, Steikjepølse

Cabanossi er et velsmakande møte mellom grovkverna, norsk storfekjøt og krydder frå sørlegare strøk. Til liks med dei andre produkta våre, inneheld den mykje kjøt og lite salt; då kjem den opphavelege kjøtsmaken best til sin rett. Ypparleg til både grill og panne, perfekt til tapas og kveldssnacks.

Gå til produkt

Vossakjøt

Spesialmodna Eldhusbacon

Førsteklasses råvarer handplukka for perfekt balanse mellom kjøt og feitt. Salta i ein spesiell lake og røykt i tradisjonell røykomn med orrespon frå vossatraktene. Naturleg modning gjer at kjøtet trekkjer seg saman og gir ei rikare og meir intens smaksoppleving. Produktet er ikkje tilført vatn og kan trygt steikjast i blanke messingen.

Gå til produkt

Vossakjøt

Pinnekjøtt Urøykt, Vossakjøt

Pinnekjøtt Urøykt lages av nøye utvalgte råvarer, og sortering, salting og tørking er håndtverksbasert på tradisjonell kunnskap.

Gå til produkt

Vossakjøt

Pinnekjøtt Røykt, Vossakjøt

Pinnekjøtt Røykt får sin karakteristiske smak fra eldhusrøykingen (Kaldrøyking) hvor det blir benyttet spesialblandet flis komponert for bedriften. Bedriften bruker nøye utvalgte råvarer, og deler av produksjonen er håndtverksbasert.

Gå til produkt

Vossakjøt

Vossakorv, Vossakjøt

Vossakorv er en grov kjøttpølse med høyt kjøttinnhold av storfe- og røykt fårekjøtt. Korven varmrøykes i koke- og røykeskap, dette gir korven gylden brunfarge og fremtredende røyksmak.

Gå til produkt

Vossakjøt

Urøykt Fenalår, Vossakjøt

Urøykt Fenalår tørr- og lakesaltes i en spesiell lakesammensetning, og håndtrimmes for å sikre god gjennommodning. Under daglig tilsyn spesialmodnes fenalåret i minst fire måender

Gå til produkt

Vossakjøt

Hakkasteik frå Voss, Vossakjøt

Hakkasteik er et særpreget tradisjonsprodukt fra Hardanger. Den består av røkt fårekjøtt, kalvekjøtt og byggryn som er kokt i kjøttkraft. Kjøttkraften og kjøttråvaren setter smak på byggrynet, og steiken har en karakteristisk smak og aroma som er tydelig preget av røyk.

Gå til produkt

Vossakjøt

Eldhusrøykt fenalår, Vossakjøt

Eldhusrøykt fenalår lages av lam, hvor lårene skal veie 3-3,5 kg og håndtrimmes for å sikre god gjennommodning. Fenalåret tørr- og lakesaltes i en spesiell saltlake før det røykes over spesialblandet treflis som gir det en særegen aroma og smak.

Gå til produkt

Vossakjøt

Eldhusrøykt fårepølse, Vossakjøt

Eldhusfår er en fårepølse laget av rene kjøttblandinger basert på resepter som går langt tilbake i tid. Den håndtverksbaserte produktet har en særegen smak og mørhet som kommer av røykeprosessen i eldhus.

Gå til produkt

Vossakjøt

Eldhusrøykt Bondekorv, Vossakjøt

Bondekorv er en grov kjøttpølse med høyt kjøttinnhold av storfe- og røykt fårekjøtt. Korven gjennomgår eldhusrøyking (Kaldrøyking) som gjør at den får en mildere og rundere smak enn varmrøkt korv.

Gå til produkt

Godkjenn produsent

Produsenten er godkjent, og er varslet på e-post.

×

Godkjenn produsent

Produsenten er fjernet som godkjent, og er varslet på e-post.

×

En feil oppstod

×

Producer has veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

Producer has no veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

En feil oppstod

×