Våre Mangalitsagriser går ute hele livet på Løvaas Gard.
De spiser det de finner i skogen,
og har hytter med halm når de vil sove.
Grisene blir først slaktet når de er ca 16-18 mnd.
Så blir skinkene tørrsaltet og deretter modnet i minst 14 måneder.
Spekeskinke av Mangalitsagris
Spekeskinke laget av utegående Mangalitsagris, modnet i minst 14 måneder
I salg hos
GårdsbutikkIngredienser | Svinekjøtt og salt |
---|---|
Allergener | Ingen |
Holdbarhet | 12 mnd |
Oppbevaring | Kjølevare 0 til +4 grC |
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Innhold
Ingredienser | Svinekjøtt og salt |
---|---|
Allergener | Ingen |
Holdbarhet | 12 mnd |
Oppbevaring | Kjølevare 0 til +4 grC |
Næringsinnhold
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Produktvarianter
Hele skinker, ca 12 til 15 kg
Ferdig oppskåret 100 gr
GTIN (F-pak): 7307100000200
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra VAREGGA - Mat fra Bergen AS

Kremet Sommerhonning på glass
Kremet Sommerhonning på glass fra Lavik Bigard

Pancetta Roberts Rosmarinfavoritt
Pancetta laget av 18 mnd gamle Mangalitsagriser, som går ute hele livet.

Pancetta Lindas Timianfavoritt
Pancetta av Mangalitsagris Grisebondens egen favoritt

Pancetta Fredriks Spesial
Pancetta av Mangalitsagris Kokken vår har fått lov til å eksprimentere med krydder.