Robert er gift med selveste grisebonden Linda, og da måte jo selvfølgelig også Robert få sin egen variant.
Robert er veldig glad i rosmarin, så da var jo det valget enkelt.


Pancetta Roberts Rosmarinfavoritt
Pancetta laget av 18 mnd gamle Mangalitsagriser, som går ute hele livet.
#Kjøtt #SvinIngredienser | Nitrittsalt, Brunt sukker, Rosmarin, Hvitløk, Pepper |
---|---|
Allergener | Ingen |
Holdbarhet | Uåpnet pakke i 90 dager |
Oppbevaring | 0 - 4 grC |
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Innhold
Ingredienser | Nitrittsalt, Brunt sukker, Rosmarin, Hvitløk, Pepper |
---|---|
Allergener | Ingen |
Holdbarhet | Uåpnet pakke i 90 dager |
Oppbevaring | 0 - 4 grC |
Næringsinnhold
Energi | |
---|---|
Fett | |
– mettede fettsyrer | |
Karbohydrater | |
– sukkerarter | |
Protein | |
Salt |
Produktvarianter
Pakker på 100 gr, ferdig oppskåret
Hele stykker, solgt på vekt
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra VAREGGA - Mat fra Bergen AS
Spekeskinke av Mangalitsagris
Spekeskinke laget av utegående Mangalitsagris, modnet i minst 14 måneder

Kremet Sommerhonning på glass
Kremet Sommerhonning på glass fra Lavik Bigard

Pancetta Lindas Timianfavoritt
Pancetta av Mangalitsagris Grisebondens egen favoritt

Pancetta Fredriks Spesial
Pancetta av Mangalitsagris Kokken vår har fått lov til å eksprimentere med krydder.