TINE Meierier SA

Oslo

TINE er en ledende, norsk merkevareleverandør som daglig leverer produkter over hele Norge. Rundt 11 000 bønder på 9 000 gårdsbruk er fundamentet for TINEs forretningsdrift.

Hver dag lager vi produkter med lidenskap og kjærlighet til tradisjoner bygget gjennom mange år på en rekke meierier i landet vårt. Vi tar også ansvar for å fremme småskalaproduksjon og mangfold.

Alle produkter fra TINE Meierier SA

TINE Meierier SA

Tine Østavind 430g

Småhullet ost med lett kornet konsistens og en rik smak. Lagret i minst 5 mnd.

Gå til produkt

TINE Meierier SA

TINE Norsk Alpeost

TINE Norsk Alpeost er en fyldig, fruktig og smaksrik ost med krystaller og lang aromatisk ettersmak.

Gå til produkt

TINE Meierier SA

TINE Stølsmjølk frå Valdres

Stølsmjølk frå Valdres er en lettmelk av ypperste kvalitet fra melkekyr på sommerbeite i Valdresfjellene. TINE Meieriet Sem tapper TINE Stølsmjølk og TINE Stølsfløyte frå Valdres, som kommer fra kyr på sommerbeite i Valdrestraktene.

Gå til produkt

TINE Meierier SA

TINE Stølsfløyte frå Valdres

Stølsfløyte frå Valdres er en kremfløte av ypperste kvalitet fra melkekyr på sommerbeite i Valdresfjellene. TINE Meieriet Sem tapper TINE Stølsmjølk og TINE Stølsfløyte frå Valdres, som kommer fra kuer på sommerbeite i Valdrestraktene.

Gå til produkt

TINE Meierier SA

Ridder®

Ridder® er en halvfast, kittmodnet ost med enestående fyldig smak og aroma. Osten er produsert på TINE Meieriet Tresfjord. Den har en lysgul, silkemyk tekstur og en smidig konsistens som sammen med den orangegule overflaten gir et lekkert og innbydende utseende.

Gå til produkt

TINE Meierier SA

Ridder® Classic

Ridder® Classic er en halvfast, kittmodnet ost med enestående fyldig og pikant smak og aroma. Osten har vært produsert ved TINE Midt-Norge Tresfjord helt siden 1969.

Gå til produkt