Thorbjørnrud Ysteri AS

Viken

Thorbjørnrud har som visjon å være Norges mathotell nr 1 – med måltidet og unike lokalmatopplevelser som det viktigste samlingspunktet. Hotellet har egen gård med kjøtt og melkeprodukjson, samt 2 mål grønnsakshage og eget ysteri.

Vi har stor glede av å ha hånd om produksjonen fra jord til bord, og vil gjerne være et beste praksis-eksempel på hva vi kan få til i Norge hvis vi satser på levende bygder, kulturlandskap og utmarksbeiting. Å drive som vi gjør på Thorbjørnrud, gir noen helt unike synergier. Vi får en helhetlig tanke rundt matproduksjonen vår, kan tenke langsiktig og kanskje aller viktigst; vi går til bords med gjestene våre hver eneste dag, og får umiddelbar tilbakemelding på maten vår. Det gjør oss klokere og raskere.

Øvre Kjekshus gård forsyner hotellet med 13 tonn kjøtt i året og ysteriet med 10 tonn ku og sauemelk. Flere av produktene kan kjøpes i lokale butikker samt over disk på hotellet

Alle produkter fra Thorbjørnrud Ysteri AS

Thorbjørnrud Ysteri AS

Thorbjørnrud Pepperknoll m/Rasp 90g Thorbjørnrud 90g

Viken

Syrlig ferskost rullet i pepper og tørket. En smaksbombe av en ost. Rives over salater, pasta og pizza for en krydret tilværelse.

Gå til produkt

Thorbjørnrud Ysteri AS

Rød Ku Ca 3.5kg Thorbjørnrud Ca 3.5kg

Innlandet

Halvfast rødkittost av type raclette laget på kumelk. Modnet i 3-5 mnd. egner seg på ostefatet, til frokost, lunsj til middag som raclette.

Gå til produkt

Thorbjørnrud Ysteri AS

Cheddar

Innlandet

Frisk og mild cheddar ystet av melk fra egne Jersey-kyr. Denne cheddaren er helt spesiell, den er faktisk den eneste i sitt slag i Norge, og den er ystet i hotellets gamle svømmebasseng.

Gå til produkt