SPESIAL med kransekake fra Sylteormen Bakeri
Årets sesongbaserte super-iskrem med kransekake fra Sylteormen Bakeri i Valldal og et hint av sjokolade fra Geiranger Sjokolade
Ingredienser | Ingredienser: Geitemelk (54,9%), Sukker, Kremfløte, Kransekake (6,8%): (Mandler, melis, egg), Skummetmelkpulver, glukose, dextrose, stabilisator: E401, E407, E410, E412, E466, E471, sjokolade: (kakaomasse, sukker, kakaosmør, soyalecitin, naturlig vaniljearoma), honning. |
---|---|
Allergener | Kremfløte, skummetmelkpulver, soyalecitin, egg, mandler |
Holdbarhet | 180 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: -22 - -18 grader |
Energi | kJ 847,2 / kcal 202,7 |
---|---|
Fett | 10,3 g |
– mettede fettsyrer | 5,9 g |
Karbohydrater | 23,1 g |
– sukkerarter | 20,9 g |
Protein | 3,9 g |
Salt | 0,1 g |