JORDBÆRSORBET med bær fra Valldal
JORDBÆRSORBET er bugnende av deilige norske jordbær fra VALLDAL GRØNT. Valldal har trolig det beste vekstgrunnlaget i landet for kvalitetsjordbær. Gjennom generasjoner har produsentene her opparbeidet seg kunnskap om, og erfaring med, å dyrke frem jordbær som har fin størrelse, blir søte, saftige og rike på smak. De liker å kalle bærene sine "dei beste i verda".
Ingredienser | Jordbær silt (55,6%), vann, sukker, dextrose, vegetabilsk fiber. Kan inneholde spor av nøtter. |
---|---|
Allergener | Ingen |
Holdbarhet | 360 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: -22 - -18 grader |
Energi | kJ 498,9 / kcal 117,5 |
---|---|
Fett | 0,2 g |
– mettede fettsyrer | 0,0 g |
Karbohydrater | 28,2 g |
– sukkerarter | 24,7 g |
Protein | 0,3 |
Salt | 0.0 |