Tilberedning: Ta lårsteken ut av vakuumposen, og brun den i pannen med litt smør til
du har fått en fin brun farge. Kan stekes i vedlagt form i ovnen eller sammen med rotgrønnsaker på brett.
Stekes på 160 ºC til oppnådd kjernetemperatur 63 ºC. La steken hvile 15 minutter før du tar av stekenettet.
Skjær steken i passe tykke skiver og server med gode grønnsaker og saus.
Kan også kjøles ned og brukes som tilbehør på et koldtbord.
Tips til tilbehør: Poteter, pasta og ris passer godt. De fleste grønnsaker og sopp passer til kyllingbryst. Kokte/stekte grønnsaker som f.eks. broccoli, asparges, bønner, erter, blomkål, rosenkål med en god smørklatt eller god olivenolje passer veldig bra

Stange Kalkun Lårstek med Peppermix Fryst 900g
- NytNorge
Kalkun Lårstek uten skinn, uten ben
I salg hos
REMA 1000Ingredienser | Kalkun lår med skinn utbeinet (98%), timian, pepper, salt, rosepepper, dekstrose, sitronkonsentrat, aroma rapsolje |
---|---|
Allergener | Ingen. |
Holdbarhet | 550 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: -25 - -18 grader |
Energi | 134 / 564 |
---|---|
Fett | 5.2 |
– mettede fettsyrer | 1.7 |
Karbohydrater | 0.6 |
– sukkerarter | 0.2 |
Protein | 21.3 |
Salt | 0.7 |
Innhold
Ingredienser | Kalkun lår med skinn utbeinet (98%), timian, pepper, salt, rosepepper, dekstrose, sitronkonsentrat, aroma rapsolje |
---|---|
Allergener | Ingen. |
Holdbarhet | 550 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: -25 - -18 grader |
Næringsinnhold
Energi | 134 / 564 |
---|---|
Fett | 5.2 |
– mettede fettsyrer | 1.7 |
Karbohydrater | 0.6 |
– sukkerarter | 0.2 |
Protein | 21.3 |
Salt | 0.7 |
Produktvarianter
Stange Kalkun Lårstek med Peppermix Fryst 900g
EPD: 5859897
GTIN (F-pak): 2368016200004
GTIN (D-pak): 97090006867918
2,2 kg
EPD: 2630200
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.