La kalkunen ligge i romtemperatur i 2-4 timer for best resultat. Pensle kalkunen med smeltet smør tilsatt salt og pepper. Legg kalkunen på rist i langpannen. Hell en kopp vann i bunnen av pannen. Stek kalkunen på nederste rille ved 160 °C (ca. 2 1/2 time ) til steketermometeret viser 63 °C.
Husk å pensle kalkunen med smør underveis og la den hvile i 15-20 minutter før servering.
Tips til tilbehør: Poteter, pasta og ris passer godt. De fleste grønnsaker og sopp passer til kyllingbryst. Kokte/stekte grønnsaker som f.eks. broccoli, asparges, bønner, erter, blomkål, rosenkål med en god smørklatt eller god olivenolje passer veldig bra

Stange Hel Kalkun Fersk ca 6 kg
- Spesialitet
- Nøkkelhullet
Kalkun med skinn og ben
I salg hos
REMA 1000Ingredienser | Hel kalkun med skinn og ben |
---|---|
Allergener | Ingen. |
Holdbarhet | 14 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: 0 - 4 grader |
Energi | 133 / 560 |
---|---|
Fett | 5.2 |
– mettede fettsyrer | 1.7 |
Karbohydrater | 0 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 21.6 |
Salt | 0.2 |
Innhold
Ingredienser | Hel kalkun med skinn og ben |
---|---|
Allergener | Ingen. |
Holdbarhet | 14 dager |
Oppbevaring | Temperatur fra: 0 - 4 grader |
Næringsinnhold
Energi | 133 / 560 |
---|---|
Fett | 5.2 |
– mettede fettsyrer | 1.7 |
Karbohydrater | 0 |
– sukkerarter | 0 |
Protein | 21.6 |
Salt | 0.2 |
Produktvarianter
Stange Hel Kalkun Fersk ca 6 kg
EPD: 4452405
GTIN (F-pak): 2368089500001
GTIN (D-pak): 97090006864498
2,2 kg
EPD: 2630200
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alle produkter fra Stange Gårdsprodukter

Stange Kalkun Lårstek med Peppermix Fryst 900g
Kalkun Lårstek uten skinn, uten ben