Skreppa A/S

Telemark

Skreppa sin spesialitet er heimebaka flatbrød.Grovt mjøl og Kviteseidsmør gjer Morgedalsbrauet særs velsmakande.Flatbrødet er laga etter gamal oppskrift og steikt på takke.Skreppa bakar og økologisk flatbrød.

Tri jentur i Morgedal satsa alt på eit sprøtt konsept. I 2001 begynte me å gjera næring av mattradisjonane. Me starta opp med eit ynskje om å få fram den gamle smaken av eit tradisjonelt flatbrød frå Telemark. Sjølv med meir moderne teknikk til hjelp, er stemningeni bakstestoga framleis magisk. Gjennom mange generasjonar har folk late seg "fange inn" av lukta, varmen, lyden av kjevla som rullar att og fram over leivane, og håpet om ei lita smaksprøve. Det skaper bilete og fører tankane bakover i tida. 

Alle produkter fra Skreppa A/S

Skreppa A/S

Heimbaka Flatbrød frå Morgedal, Skreppa

Flatbrødet er laget etter gammel oppskrift hvor deigen eltes lenge og brødet stekes på takke. Flatbrødet inneholder grov sammalt hvete, vann, Kviteseidsmør, fløte, salt, sukker.

Gå til produkt

Godkjenn produsent

Produsenten er godkjent, og er varslet på e-post.

×

Godkjenn produsent

Produsenten er fjernet som godkjent, og er varslet på e-post.

×

En feil oppstod

×

Producer has veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

Producer has no veiledningsavtale

Should there be a message here?

×

En feil oppstod

×