Sjøsaker av Tekslo Seafood AS

Vestland

Økologiske tang- og tare produkter

Tang og tare er havets grønnsaker, derfor kaller vi det Sjøsaker! Disse næringsrike plantene gjør alle måltider både sunnere og rikere på smak!

VÅR MISJON ER Å FÅ TANG OG TARE TILBAKE PÅ BORDET
Der Atlanterhavet møter Nordsjøen, og langs kysten vår, finnes det en underutnyttet og til dels glemt naturressurs. Våre forfedre livnærte seg av havet i tusener av år, og for de var tang og tare en livsviktig kilde til vitaminer, mineraler, kalsium og jod.

Vi som startet Tekslo Seafood har alle vokst opp ved havet, og sammen har vi en drøm å være med å skape en mer bærekraftig klode, snu trendene rundt mat og helse og introdusere tang og tare til verden.

Høsteområdene våre befinner seg i havgapet ved Tekslofyret, vest for Tofterøy på Sotra. Med perfekte strømforhold, ren og klar sjø med høyt næringsinnhold, uten fiskeoppdrett eller andre forurensende elementer, er det optimale vekstvilkår for plantene.

Vi høster viltvoksende tang og tare for hånd, fra holmer og skjær. Dette gjør at vi kan høste tang og tare av den aller ypperste kvalitet. Deretter tørker vi plantene i egenutviklede tørkerom bygget innenfor rammene av tradisjonelle naust.
Alle produkter fra Sjøsaker av Tekslo Seafood AS

Sjøsaker av Tekslo Seafood AS

¤Tekslo Taresalt 55g Tekslo 55g

Vestland

Vi har tatt havsnø, et norsk flaksalt fra Aukra, og blandet det med flak av Fingertare fra Tekslo.

Gå til produkt

Sjøsaker av Tekslo Seafood AS

¤Tekslo Taremiks 50g Tekslo 50g

Vestland

Taremix er en fantastisk blanding av de mest smakfulle taretypene

Gå til produkt

Sjøsaker av Tekslo Seafood AS

¤Tekslo Flammehav 55g Tekslo 55g

Vestland

Flammehav er et unikt krydder basert på japansk Furikake

Gå til produkt