Salten Salmon produserer i dag alle produktene under merkenavnet Saltenlaks. Oppskriftene stammer fra de tradisjonsrike produktene som tidligere har blitt produsert først av Holstad Sjømat AS og senere Bofisk AS i mer enn 30 år. Salten Aqua AS er største aksjonær. Salten Aqua har over tid arbeidet med å få kontroll på hele verdikjeden innen oppdrett og produksjon av laks, og med produksjon av ferdigprodukter under merkenavnet Saltenlaks har man fått det siste leddet på plass og næringskjeden er dermed komplett. Lokalisering Saltenlaks produseres av Salten Aqua gruppen i sjøområdene i Salten. Oppdrettsanleggene er lokalisert i de mest optimale områdene i forhold til å sikre laksen trivsel og velferd. Her har laksen det beste utgangspunkt for å utvikle optimal størrelse og kvalitet. Kombinasjonen av ideell beliggenhet, moderne anlegg, fokus på kvalitet og matvaresikkerhet, gjør Saltenlaks til ett etterspurt produkt i Norge og utlandet. Fra vårt moderne og effektive slakteriet på Sørarnøy fraktes laksen til produksjonslokalene i Bodø hvor produksjonen av røkte produkter utføres. Produksjon og produkter Tradisjonsrike oppskrifter som er utviklet lokalt på Holstad danner grunnlaget for produksjonen av produktene. Produksjonen gjennomføres for hånd «på gamlemåten», noe som sikrer høy kvalitet. Følgende produkter er tilgjengelig for markedet: Røkt laks Skjærgårdslaks Sitronpepperlaks Hvitløkslaks Røkt ørret