Rørosbaker’n AS

Trøndelag

Rørosbaker’n produserer et utvalg kvalitetsprodukter med utgangspunkt i gamle, tradisjonelle oppskrifter som ble brukt i Røros-området for over 100 år siden, samt nye spennende bakeprodukter.

Dagens produksjon foregår i nye moderne lokaler på Røros, hvor hensynet til nettopp kvalitet og tradisjon står i fokus.

Det hele begynte som en liten familiebedrift hvor Terje Lien hentet frem morens gamle kokebok og begynte å bake. I 2005 startet han Rørosbaker’n AS. Idéen var å tilby et kvalitetsutvalg av produkter, solid forankret i matkulturen på Røros.

Vårt hovedprodukt er knasende sprøtt Røros Flatbrød, som leveres både i storpakke og 4 spennende smaksvarianter. Vi produserer i tillegg porsjonspakket flatbrød til storhusholdningsmarkedet (HORECA) og takkestekt kjeks.

Mange av oppskrifter er de samme som har vært brukt i over 100 år og alle råvarer er norskproduserte. Vårt bidrag er å ta vare på kulturen gjennom en kombinasjon av gammelt håndverk og nye produksjonsmetoder, for å skape fantastiske matopplevelser. Vel bekomme!

Alle produkter fra Rørosbaker’n AS