Røros F&B Group AS

Trøndelag

Røros Food&Beverage Group AS produserer varer under merkenavnene Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk, Smaken av Røros og Terroir Røros. Felles for alle produktene er en kjærlighet til lokale råvarer og lokale mattradisjoner. Våre produkter føres av ledende dagligvarebutikker, restauranter og delikatesseforretninger over hele Norge.

Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk lager ekte håndverksøl med nye oppskrifter basert på flere hundre år gamle øltradisjoner fra Røros-traktene.

På Røros har vi tilgang til fantastiske råvarer. I Smaken av Røros tar vi tak i de beste lokale råvarene og lager produkter for deg som ønsker noe ekstra!
Idag finner du varer under merkenavnet Smaken av Røros som:
- Rørosmajones
- Rørosmajones med ramsløk
- Rørosmajones med einebær

Alle produkter fra Røros F&B Group AS

Røros F&B Group AS

RØROS BRYGGERI AN-MAGRITT 33CL5,6%

Lyst, aromatisk overgjæret øl med 5,6% alkoholinnhold. Har lite bitterhet og egner seg godt til lettere matretter som kylling, fisk, svin, salater og syrlige retter.

Gå til produkt

Røros F&B Group AS

TERROIR PERLENDE TYTTEBÆRDRIKK 33CL

Med en naturlig smak av økologiske produkter fra Terroir Røros får man en smaksopplevelse ulik andre. Perlende tyttebærdrikk er en drikk med frisk smak av tyttebær man kan kose seg med til enhver tid. Den passer svært godt til mat, gjerne som et alkoholfritt alternativ.

Gå til produkt

Røros F&B Group AS

TERROIR PERLENDE BLÅBÆRDRIKK 33CL

Med en naturlig smak av økologiske bær fra Terroir Røros, får man en smaksopplevelse ulik andre. Perlende blåbærdrikk er en kullsyreholdig drikk med frisk smak av blåbær og krekling, som man til enhver tid kan kose seg med. Den passer svært godt til mat, gjerne som et alkoholfritt alternativ.

Gå til produkt

Røros F&B Group AS

RØROS BRYGGERI BERSENS BAYER 33 CL

Mørkt undergjæret øl som egner seg godt til vilt, storfe og lam, til stekt kjøtt, pølser, kjøttkaker og pasta, samt søte og syrlige retter. Bayer er et godt alternativ og erstatning for vin.

Gå til produkt

Røros F&B Group AS

RØROS BRYGGERI SPELLOLA SEIERSØL 33CL

Undergjæret lyst øl med en viss humlebitterhet. Ølet bygger på tysk og tjekkisk bryggeritradisjon. Alkohol: 4,7 % Forpakning i salg, 0,33L, flaske. (1 eske/12fl)

Gå til produkt