prohelse

Nordland

Prohelse manufaktur er et verksted i Misvær, for bearbeidelse av te og krydder. I vår tilberedning søker vi perfeksjon, forbi det vitenskapen har lært oss. Fokuset på ren natur, ren mat og ren kunnskap skal være manufaktur viktigste styrepinner, mens kraften fra natur skal være motoren. Tradisjonelt håndverk og den rene arktiske natur, gir Matcha sin spesielle smaragdgrønne farge og en karakteristisk smak med en unik aroma, som finnes i hver eneste kopp te.

Vårt produkt, Arctic Matcha er et grønn te ekstrakt for å redusere vekten, eller for å hindre vektøkning. Ekstraktet har også effekter på sekundære livstil-og stress syndrom. Ekstraktet er patentert siden 2013 i Norge.
Vårt produkt er merkevare Snøfnugg ®

Alle produkter fra prohelse

prohelse

Arctic Matcha

Nordland

Arctic Matcha er finmalt pulver av ville arktiske teplanter. Den grønne teèn er full av antioksidanter, og det er dette som gjør den til «mirakeldrikk». Arctic Matcha: En super-Food Tea med de høyeste nivåer av ernæring og sunne egenskaper som finnes i noe mat eller drikke. Arctic Matcha er en eksklusiv grønn te, et resultat av kvalitet og kvalitet alene.

Gå til produkt