prohelse

Nordland

VÅR TE, VELVÆRE I HARMONI MED NATUREN, produsert på 100% naturlige ingredienser, utnytter råvarene vi finner i den norske naturen.
Arktisk natur, ett sted for unik fauna og uberørte landskap har vært inspirationen for vår Arctic Grønn Te i Matcha kvalitet.
Te-plantene her vokser uberørt og rask i midnattssolen hvor de deretter høstes for hand og behandles med omhu får danne våre produkter. Bortsett fra vann er ingen drikk mer utbredt i verden enn te. Te av høy kvalitet innebærer ekte håndverk, kunnskap og forskning. Våre utvalgte Arctic Matcha te er patentbeskyttet. Oppdag våre utvalg av Arctic Matcha te her.

HER. NÅ. ARCTIC MATCHA. Akkurat som Te. Kjærlighet. Selv når du ikke tenkte så.
Den er helt ny, med en god kilde for naturlig energi, velvære, helse og skjønnhet. Fullstendig rede­signet og stappfull av naturlige mest avanserte ernærings funksjon. Den vil få deg til å revurdere hva en Arctic Matcha Tea kan gjøre.
Te av høy kvalitet innebærer ekte håndverk, kunnskap og forskning. Våre utvalgte Arctic Matcha te er patentbeskyttet.
HVA ER ARCTIC MATCHA TEA?
Det finnes utallige mange typer te i verden. Utrolig nok stammer alle fra samme plante, Camellia sinensis, som er en sub-tropisk plante som alltid er grønn. Det er en rekke faktorer som skiller alle teer fra hverandre. Hver region har sine egene betingelser og mange kulturer har sin egen terminologi, men det grunnleggende prinsippet er det samme.
Egentlig betegner «Te» bare blader eller knopper fra planten, som tørkes og trekkes i kokvarmt eller varmt vann.
ARCTIC MATCHA Tea er en drikk som lages av blader, skudd og knopper fra arktiske villmark og det er den absolutte forskjellen fra alle kjente te på det internasjonale te-markedet.Te er en god kilde for naturlig energi, velvære, helse og skjønnhet.
Vi fra Prohelse manufaktur brukes teplanter som kommer fra norsk villmarks planter, hvor tebladene må plukkes for hånd, for den beste kvaliteten, og blir deretter kvernet til pulver. Dette pulveret blir blandet rett inn i vannet for å gi deg alle de ernæringsmessige fordelene i en svært konsentrert form. Det blir et fyldig, søtlig og vegetalt brygg og mye umami smak.
Vi kaller teen vår Arctic Matcha som indikere plantesorten, foredlingen og regionen.
Oppdag våre utvalg av te her.
De fem basiskvalitene Arctic Matcha er en Grønn te, Willow, Meadow, Rose og Peak-Power.
I begynnelsen av vekstsesongen kommer nye skudd. Når disse bladene og en knopp blir plukket for første gang i sesongen, kalles det den absolue. Absolues er stort sett meget konsentrerte aktive ingredienser oppnådd fra planter. På grunn av de lave temperaturene og tid, er produksjonsprosessen skånsom. Det er det som skiller Arctic Matcha i sin effekt, sin duft og ingredienser fra andre kjente teer. Prohelse manufaktur produserer te, som kalles Arctic Matcha tea, filigran og absolue. Den filigranet rene naturen, som du drikker, all i en kopp te. Snøfnugg er vårt varemerke.


Alle produkter fra prohelse

prohelse

Arctic Matcha

Nordland

Velkommen til nye generasjonen av te. HER. NÅ. ARCTIC MATCHA. Akkurat som Te. Kjærlighet. Selv når du ikke tenkte så. Den er helt ny, med en god kilde for naturlig energi, velvære, helse og skjønnhet. Fullstendig rede­signet og stappfull av naturlige mest avanserte ernærings funksjon. Den vil få deg til å revurdere hva en Arctic Matcha Tea kan gjøre. Te av høy kvalitet innebærer ekte håndverk, kunnskap og forskning. Våre utvalgte Arctic Matcha te er patentbeskyttet. Oppdag våre utvalg av Arctic Matcha te her.

Gå til produkt