Energi | 1742 kj/ 420kcal |
---|---|
Fett | 35g |
– mettede fettsyrer | 22g |
Karbohydrater | 0,0 |
– sukkerarter | 0,0 |
Protein | 27g |
Salt | 2,0g |

Rokoll
Rokoll er myk kittost
Rokoll
It`s a soft washed cheese with a lot of flavour - and best of taste at 3 months of age.
Rokoll er en myk kittmodnet ost og er bygd på oppskrift av en fransk ost som heter Vacherol. Osten er 1 kg og 20cm i diameter. Selges fra den er 2 måneder, men er aller best ved 3 måneders alder. Da er smaken nydelig og fullt utviklet.
Rokoll oppnådde sølv på landsutstillingen for gårdsost i 2009, bronse i 2011 og sølv i NM for gardsost i 2015.
I salg hos | Mega Orkanger, vår gårdsbutikk og andre gårdsbutikker. Noen Menybutikker har Rokoll. |
---|
Orkladal Ysteri
Trøndelag
Orkladal ysteri er et gårdsysteri fra Orkdal i Sør-Trøndelag. Vi prouserer hovedsaklig kittoster, men også blåost ...
Gå til produsentInnhold
Ingredienser | Kumelk, syrekultur, løpe, salt, lysozyme (egg) |
---|---|
Allergener | Melk og lysozyme (egg) |
Holdbarhet | Hel ost: 6måneder fra produksjonsdato. Pakket ost: 2 måneder fra pakkedato |
Oppbevaring | 0-4 grader |
Næringsinnhold
Energi | 1742 kj/ 420kcal |
---|---|
Fett | 35g |
– mettede fettsyrer | 22g |
Karbohydrater | 0,0 |
– sukkerarter | 0,0 |
Protein | 27g |
Salt | 2,0g |
Flere produkter fra Orkladal Ysteri
Orkladal Ysteri
Høvding Sverre Ung
TrøndelagHøvding Sverre Ung Høvding Sverre Ung er en halvfast kittmodnet ost og er modnet i 3-6måneder. Den er 3-3,5kg og 25cm i diameter. Fikk spesialitetsmerket fra Matmerk i oktober 2015.
Orkladal Ysteri
Høvding Sverre Lagret
TrøndelagHøvding Sverre Lagret Er en fast kittmodnet ost. Ystes som Høvding Sverre ung, men er modnet lenger og er dermed litt fastere og med mer utviklet smak. Høvding Sverre Lagret er modnet 6-12måneder. Den er 3-3,5kg og 25cm i diameter. Osten fikk sølv ved Landsutstillingen for gardsost i 2013 og bronse i 2015. Fikk spesialitetsmerket fra Matmerk i oktober 2015.
Orkladal Ysteri
Høvding Sverre XO
TrøndelagHøvding Sverre XO Er en fast kittmodnet ost ystet på samme måte som de andre høvdingostene, men modnet mer enn 12måneder. Denne osten er veldig fast, men kan fint skjæres i skiver og fin å raspe som en parmesan. Veldig godt utviklet smak. Den er 3-3,5kg og 25cm i diameter Fikk bronse ved NM i gardsost i 2015. Fikk spesialitetsmerket fra Matmerk i oktober 2015.