North Sea Salt Works AS

Møre og Romsdal

North Sea Salt Works er en familiebedrift lokalisert på øya Gossen i Møre og Romsdal. I århundrer ble en av verdens viktigste mineraler – havsalt – produsert langs norskekysten. Nå gjenoppliver vi norsk salttradisjon gjennom en hundre prosent bærekraftig produksjonsprosess.

Rent, friskt og mineralrikt sjøvann er vårt havsalts eneste ingrediens. Men en utrøttelig jakt etter den perfekte smaken, de vakreste flakene, en konsistens som knuses lett mellom fingrene, er det som gir havsaltet en karakter, en profil og en personlighet. Vårt flaksalt Havsnø gir maten det lille ekstra og framhever smaken av ingrediensene. Knus eller strø flakene over grønn salat, grillete grønnsaker, fisk, alt av sjømat, eller nykokte nypoteter med litt smeltet usaltet smør. VI ELSKER MAT! Vi elsker å lage mat. Spise mat. Hygge oss sammen med venner og familie over et godt måltid. Denne kjærligheten for alt som har med god mat og ingredienser å gjøre mener vi er nøkkelen til å lage et godt salt.

Alle produkter fra North Sea Salt Works AS

North Sea Salt Works AS

Fjære Sukkertang

Møre og Romsdal

Havsnø Flaksalt blandet med norsk Sukkertang som er biologisk sertifisert.

Gå til produkt

North Sea Salt Works AS

Sjøstein Grovt Havsalt

Møre og Romsdal

Nyt dette enestående og smakfulle saltet med all god mat. Strø de store sprøe krystallene over grillet laks, bruk i morter med dine favoritt urter og gni inn biff og kylling, bruk i saltkvern, eller rett og slett kast en klype i potet eller pastavannet.

Gå til produkt

North Sea Salt Works AS

Kråkebolle Fint Havsalt

Møre og Romsdal

Håndhøstet havsalt fra det kalde og rene Norskehavet. Denne finkornete havsaltvarianten er ideell for bruk til baking og alle andre matoppskrifter som trenger nøye mål av ingredienser.

Gå til produkt

North Sea Salt Works AS

Havsnø Flaksalt

Møre og Romsdal

HAVSNØ er navnet vi har gitt våre håndhøstede sjøsaltflak av høyeste kvalitet. HAVSNØ er laget fra rent kaldt sjøvann fra Saltsteinsleia, ei lei inn fra det åpne havet som går rett forbi vår fabrikk her på Karlsholmen. Dette er salt fra Norskehavet.

Gå til produkt