Smaksprofil: Frisk og blank med
rund og balansert sødme.

Passer ypperlig til: ost og kjøtt.

Historie: Mosaikkgeleén er vår nyeste gelé og ble raskt vår bestselger! Med stort engasjement for bær og norske smaker har vi komponert en gelé som nærmest roper bærfest! Mosaikkgele er satt sammen av deilige rips, tyttebær og villbringebær. Sammen dannes det en frisk gelés med rund og balansert sødme som minner om rødvin.

På Nordbugården i Venabygd, Ringebu planter og utvider Nordbu-bær (est. 2020) større ribes (rips, solbær og stikkelsbær) bærfelt. Og du... vi sanker skogsbær også.

Visste du at gelé med lite sukker anses for å være en finere gelé? Målet er minst mulig sukker, ingen sprøytemidler og mye mye bær! Å lage gelé uten mye sukker og med pektin som klarer å danne gel med lite sukker og som er godkjent til kommende økologisk produksjon er utfordrende (Nordbu-bær er under karens med ett år igjen). Derfor har vi med støtte fra Nofima utviklet oppskrift på gelé med lite sukker.

Farge: dyp rubinrød
Størrelse: 210 ml.
Vekt: 380 gram.
Best før: 1 år