Forfriskende, syrlig med smak av
svart te, rips og solbær.

Passer ypperlig til: sauser og vinaigrette, salat, and og fisk. Er også ypperlig som sommerdrikk og aperitiff. Kombucha vineddik er spennende og anvendelig på flere områder.

Hva er kombucha vineddik? Vi har lagd forfriskende kombucha vineddik på 5 % som er en spennende hybrid av kombucha, eplecidereddik og hvit vineddik, samt med de fineste råvarer av rips og solbær fra Venabygd. Selve prosessen har foregått gjennom tre fermenteringsrunder over fire måneder. Den er ufiltrert og termisert (varmebehandlet på 65 grader i 15-20 sekunder).

Hva er kombucha? Kombucha er fermentert søt te, som er brygget etter 2000-år gammel kinesisk tradisjon. Ofte er den sprudlende og serveres avkjølt. Denne gamle metoden for å konservere drikke, kalles melkesyrefermentering. I Kombucha-te blandes søt økologisk te, sunne bakteriestammer og gjær sammen. Sammen kalles det SCOBY (symbiotic culture of good bacteria and yeast).

Se gjerne link til syv gode råd til hvordan du bruker kombucha vineddik: https://www.nordbugaard.no/post/kombucha-vineddik-7-gode-råd

Flasken har kork med helletut.

Farge: rødbrun
Størrelse: 225 ml.
Vekt: 620 gram.
Best før: -
Ufiltrert og termisert
Oppbevaring: Unngå lagring i sol