


Nordbu-bær
Innlandet
Nordbu-bær (est. 2020) er en bærprodusent og foredler fra Venabygd, Ringebu, som utvikler bærekraftig bærproduksjon av gamle norske tradisjonsbær; rips, solbær og stikkelsbær. Vi sanker også skogsbærene blåbær, krekling og tyttebær. Nordbu-bær kan tilby gelé, syltetøy, konfekt, kombucha, kombucha vineddik, samt ferske og fryste bær i sesong. Det er begrenset opplag, men fortvil ikke, vi planter og utvider.
Alle produkter fra Nordbu-bær

Økologisk blåbær
Blåbær fra norsk skog og fjell. Blåbær 300 gr. ferskvare i beger, eller 3 kilo fryst vakuumert pose.

Solbærgelé
Fin mørk lilla solbærgelé. Lite sukker, uten sprøytemidler og med mye bærsmak.

Mosaikkgelé
Fin gelé av rips, tyttebær og villbringebær. Lite sukker, uten sprøytemidler og med mye bærsmak.

Rips- og rabarbrasyltetøy
Rosa syltetøy. Lite sukker, uten sprøytemidler og med mye smak.

Økologisk krekling
Krekling fra norsk skog og fjell. Krekling 300 gr. ferskvare i beger, eller 3 kilo fryst vakuumert pose.

Kombucha vineddik
Kombucha vineddik på 5 %, er en spennende hybrid av kombucha, eplecidereddik og hvit vineddik, samt med de fineste råvarer av rips og solbær fra Venabygd.