Nødings Delikatesse AS ble startet for første gang i 1923 i gamle posten sine lokaler(i dag husfilden). Da ble bygningen kjøpt av far til Martin Monrad Nøding som drev det fram til ca 1991. Når Waldon Støle kjøpe dette hadde de samtidig så smått begynt å flytte over til Skinsnes der vi holder til i dag. Utsalget i gågata hadde sine siste dager i august 1995. På Skinsnes drev Waldon Støle det frem til sommeren 2004 da Svein Erik Laudal og Karl David Gundersen kjøpe det. De dreiv Nødings sammen til 2007 da Karl David Gundersen overtok stedet og er den som driver det i dag. Nødings Delikatesse as driver med catering og produksjon flere ferdigretter.. Vi produserer en rekke majonessalater og annen tradisjonsmat som finnes i butikkene i agderfylkene. Kompe er nok en av folkets favoritter. Nødings disponerer også 2 serveringssteder for selskaper til alle anledninger. I vårt utsalg i Mandal vil du alltid finne noe som frister. Alt fra smurte bagetter, snitter og koldtbord til ulike varmretter i varmdisken. velkommen!