MikroMeyer

LYSEREN - BLONDE

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper.

Østfold

Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra MikroMeyer

MikroMeyer

FOSSUM - PALE ALE

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper. En amerikansk pale ale, brygget med stort engasjement og humlefokus. Her finner du Simcoe, Amarillo, Ahtanum, Citra og Cascade - alle sammen suverene representanter for de amerikanske humleprodusentene. Ølet er lyst, fruktig og akkurat passe bittert. Så veit du hva du skal gjøre når du er ferdig med rensing av takrenner og maling av rekkverk.

Gå til produkt

MikroMeyer

GODHEIM - GOLDEN ALE

For å få full tilgang til produktet, må man være registrert og pålogget som innkjøper. Et lyst og overgjæret øl, brygget på bygg og hvete. Oppi gryta har vi kastet humlevariantene Dr. Rudi, Simcoe og Citra. Dr. Rudi gir deg et snev av bitterhet, mens Simcoe og Citra gir deg fruktigheten du trenger etter montering av trampoliner og luking i rosebed.

Gå til produkt