

Grov leverpostei
Grov leverpostei med rosmarin og grønn hel pepper
Hos oss er det kokker som utvikler produktene, og det har gjort at leverposteien vår er smaksatt med fersk rosmarin og grønn pepper.
I salg hos
Du finner varene våre i utvalgte Meny, Mega, Obs, Matkroken, Extra, Spar, Jacobs, delikatessebutikker og vår egen nettbutikk. Se fullstendig oversikt på vår nettside https://www.metervare.no/butikk/utsalgsstederIngredienser | Norsk småflesk(34,6%), norsk svinelever(28%), vann, norsk svinekjøtt(10%), hvetemel, løk, salt, sukker, grønn pepper, muskatnøtt, rosmarin, sort pepper, konserveringsmiddel (natriumnitritt). Alle krydder er bestrålt. |
---|---|
Allergener | Gluten |
Egenskaper |
|
Oppbevaring | 0-4 grader |
Energi | 1529kj/369,6kcal |
---|---|
Fett | 31,6 g |
– mettede fettsyrer | 11,34 g |
Karbohydrater | 5,56 g |
– sukkerarter | 1,36 g |
Protein | 10,2 g |
Salt | 1,89 g |
Innhold
Ingredienser | Norsk småflesk(34,6%), norsk svinelever(28%), vann, norsk svinekjøtt(10%), hvetemel, løk, salt, sukker, grønn pepper, muskatnøtt, rosmarin, sort pepper, konserveringsmiddel (natriumnitritt). Alle krydder er bestrålt. |
---|---|
Allergener | Gluten |
Egenskaper |
|
Oppbevaring | 0-4 grader |
Næringsinnhold
Energi | 1529kj/369,6kcal |
---|---|
Fett | 31,6 g |
– mettede fettsyrer | 11,34 g |
Karbohydrater | 5,56 g |
– sukkerarter | 1,36 g |
Protein | 10,2 g |
Salt | 1,89 g |
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Alt på stell
Denne produsenten har gjennomført egenrevisjon

Alle produkter fra Metervare AS

Helsfyr (Heit pølse med jalapeño og ost fra Winther ysteri)
Røkt pølse smaksatt med jalapeño og ost fra Winther Ysteri. 80% kjøttandel.

Sylte
Sylte håndlaget nøyaktig etter oppskrift fra bestemoren til eier og pølsegründer Tommy Østhagen.

Lambertseter (lammepølse med urter)
Dette er en råpølse som består av 95% kjøtt, og som er smakt til med rosmarin, hvitløk, salt og pepper.

Sinsenkrysset (salsicciapølse)
Italiensk, rå pølse med svinekjøtt, urter og krydder. Høyt kjøttinnhold (95%)

Ring-1 (Toulouse pølse)
Toulousepølse er også kalt fransk landpølse. Råpølsen har høyt kjøttinnhold (95%) og er smakssatt av forskjellige krydderier som bakt hvitløk, timian, brent pepper og muskat.

Oslo Öst (pølse med grønn pepper og ost)
Røkt pølse smaksatt med grønn pepper og ost. 85% kjøttandel.

Sinnataggen ( pølse med bakt hvitløk og brent pepper)
Røkt pølse med bakt hvitløk og brent pepper og høyt kjøttinnhold (85%)

Manglerud pølse (Røkt bratwurst)
Dette er en bøkerøkt pølse laget på norsk svin, som er smakt til med tradisjonelle bratwurstkrydder. Høy kjøttandel (85%)

Kuba (chorizopølse for steking)
Råpølse med svinekjøtt og krydder som hvitløk og røkt paprika. Den karakteristiske røde fargen kommer fra røkt rød paprika.