Lyngen Reker AS

Håndpillede reker

  • Spesialitet
  • MSC

Vurdering fra fagjury

Råvaren er store skallreker som er fanget på innenfor norsk fiskerisone- kysten av Nord-Norge og Barentshavet Størrelsen på rekene skal være mellom 90-120 reker pr kilo Rekene kokes om bord i rekebåtene og håndteres videre etter spesifikke anvisninger Rekene håndpilles hos Lyngen reker AS i Lyngen og legges i en egenutviklet lake i 3 ulike forpakningsstørrelser. Rekene har en naturlig, fin farge og en frisk duft som man ellers kun finner i helt ferske reker. Rekene har en unik smak som skiller seg tydelig fra øvrige produkter i sin kategori. De har en god konsistens og fremstår som om de kommer rett ut av rekeskallet

×

Håndpillede reker i lake er et produkt som krever håndarbeid fra A til Å for å få den riktige kvaliteten. Alt gjøres av dyktige ansatte hos Lyngen Reker AS.

Når vinden står på fra nord mellom Lyngsalpene er det friskt å drive rekefiske på fjordene. Allikevel har vi syslet med reker her siden 1950-tallet. Det er fordi vi vet at på samme måte som jordsmonnet gir grønnsaker, frukt og vin spesielle karakter, påvirkes reker av sine oppvekstsvilkår. Sen vekst i kaldt arktisk vann gir reker fra Lyngenfjord en smak av sødme og en svak saltsmak som er unik.

Fisk og sjømat Skalldyr Troms og Finnmark


 


Lyngen Reker AS

Troms og Finnmark

Lyngen Reker AS selger sine produkter under varemerket Lyngenfjord. Ferske skallreker er hovedproduktet, men bedriften e...

Gå til produsent
Ingredienser Kokte håndpillede reker (Pandalus borealis), vann, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre) konserveringsmiddel (E200, E202, E211, E300).
Allergener Kan inneholde spor av FISK
Holdbarhet 56 dager
Oppbevaring Kjølevare 0-4 grader C.
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 281/66
Fett 0,7
– mettede fettsyrer 0,1
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 15 g
Salt 1,8 g

Innhold

Ingredienser Kokte håndpillede reker (Pandalus borealis), vann, salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre) konserveringsmiddel (E200, E202, E211, E300).
Allergener Kan inneholde spor av FISK
Holdbarhet 56 dager
Oppbevaring Kjølevare 0-4 grader C.

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 281/66
Fett 0,7
– mettede fettsyrer 0,1
Karbohydrater 0
– sukkerarter 0
Protein 15 g
Salt 1,8 g

Produktvarianter

  • 170 gr og 380 gr og 1,5 kg
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Stiftelsen Norsk Mat er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra Lyngen Reker AS

Lyngen Reker AS

Ferske skallreker i MAP, 4 kg

Troms og Finnmark

Ved å pakke de ferske skallrekene i MAP øker vi holdbarheten og forenkler logistikken på et i utgangspunktet krevende produkt.

Gå til produkt