LYKKEMAT A/S

Emmerkjeks

  • Debio

Med herlig sjokolade

En rund og god kjeks fylt med herlig sjokolade og masse Rørossmør. Bakt på urkornet Emmer. Barnas favoritt!

I salg hos Meny Colloseum

Korn- og Bakevarer Trøndelag


 


LYKKEMAT A/S

Trøndelag

Lykkemat er en liten bedrift lokalisert i nye produksjonslokaler på Tømra i Selbu. Her håndlages ulike økologiske p...

Gå til produsent
Ingredienser Emmer Smør Egg Vanilje Rørsukker Sjokolade Natron
Allergener Gluten, Melk, Egg
Egenskaper
  • Økologisk kjeks med sjokolade
Holdbarhet 90
Oppbevaring Tørt romtemperatur
Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1855/445
Fett 25
– mettede fettsyrer 14,9
Karbohydrater 56
– sukkerarter 31
Protein 6,4
Salt 0,3

Innhold

Ingredienser Emmer Smør Egg Vanilje Rørsukker Sjokolade Natron
Allergener Gluten, Melk, Egg
Egenskaper
  • Økologisk kjeks med sjokolade
Holdbarhet 90
Oppbevaring Tørt romtemperatur

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr. 100g/ml
Energi 1855/445
Fett 25
– mettede fettsyrer 14,9
Karbohydrater 56
– sukkerarter 31
Protein 6,4
Salt 0,3

Produktvarianter

  • 130 g
Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese produktets ingrediensliste nøye. Matmerk er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Flere produkter fra LYKKEMAT A/S

LYKKEMAT A/S

Granola med urkorn

Trøndelag

Økologisk Håndbakt Granola med Urkorn

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

Svedjerugkjeks

Trøndelag

Surdeigskjeks lagd av den bevaringsverdige kornsorten Svedjerug

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

Brødpinner med ramsløk

Trøndelag

Brødpinner laget av norsk landhvete og rørossmør er behagelig sprø og har en rik smak av smør og ramsløk.

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

Havremarvkjeks

Trøndelag

Rund og god med hele korn

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

Fermentert Frøknekk

Trøndelag

Sprø, luftige og lettfordøyelige knekkebrød av surdeig.

Gå til produkt

LYKKEMAT A/S

Surdeigstarter Gry Hammer 40 g pulver

Trøndelag

Lag din egen boblende startkultur på 1 -2 -3

Gå til produkt